Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 héttel mensi előtt erős...

1 héttel mensi előtt erős petefészek szúrka és krémes fehér folyás mit jelenthet?

Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 14:19
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Akkor neked kedves gombas kismama...

[link]

itt egy cikk...ajanlom figyelmedbe...

Nem hiszem el,hogy te feher folyast meg nem lattal CSAK gombanal... :O

2012. szept. 13. 09:09
 12/15 anonim ***** válasza:
52%

Jó na, szerintem lehet engem piszkálni itt több oldalról, nekem nem volt máskor fehér, csak gombánál. Válaszodra szerintem egyértelműen feleltem, egyáltalán nem írtam, hogy neked tuti az van. Én el szoktam olvasni az előttem lévőket, és kétszer ugyanazt nem írom le. Ilyen hamar nem jelentkeznek terhességi szurkálások, bármennyire is ezt szeretnéd. És ha biztosra akarsz menni és a következő kérdésed szeretnéd, hogy nem az lenne, hogy akkor most ez pozitív szerintetek, vagy negatív egy képpel csatolva, akkor a menstruáció után 4-5 nappal csinálod azt a bizonyos tesztet.

Szurkolok neked, hogy te legyél a hihetetlen kivétel, aki már a fogantatás után 1 héttel huu de érez dolgokat, de nagyon sokan beleképzelik. Hajrá, és attól, hogy téged szurkál, ne szurka-piszkálj másokat! Mert azért akkora hatalmas baromságot nem írtam.

2012. szept. 13. 09:58
 13/15 A kérdező kommentje:
+___+ :) yeyyy
2012. szept. 17. 10:26
 14/15 anonim válasza:
A fehér folyás sokan máshogy értelmezik. Pl mikor meséltem a bnőmnek a folyásomról, akkor ő is egyből rávágta hogy gomba, mert neki csak akkor van fehér krémes folyása, mikor gombája van, egyébként sima átlátszó nyálkás. Hát, nekem meg mióta az eszemet tudom, van fehérfolyásom. persze sokszor könnyen összekeverhető a gombával, így nem volt alaptalan a feltételezés, de ha se szaga nincs, se viszketés, se fájdalom, égő érzés, akkor nincs gombád. szerintem kb nincs olyan ember, akinek nálam több fertőzése lett volna (kollégiumban laktam évekig...-,-), de szerencsére elmúlt. ha szurkát érzel, az a mensi jele is lehet, de könnyen megesik, hogy kisbabád lesz :) végül azóta tudsz valamit?
2012. szept. 27. 15:14
 15/15 anonim válasza:
Ha valakinek gombás fertőzése van, nem krémes a folyás hanem darabos, túrós! És viszked is kegyetlenül :)
2013. febr. 22. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!