1 héttel mensi előtt erős petefészek szúrka és krémes fehér folyás mit jelenthet?
Akkor neked kedves gombas kismama...
itt egy cikk...ajanlom figyelmedbe...
Nem hiszem el,hogy te feher folyast meg nem lattal CSAK gombanal... :O
Jó na, szerintem lehet engem piszkálni itt több oldalról, nekem nem volt máskor fehér, csak gombánál. Válaszodra szerintem egyértelműen feleltem, egyáltalán nem írtam, hogy neked tuti az van. Én el szoktam olvasni az előttem lévőket, és kétszer ugyanazt nem írom le. Ilyen hamar nem jelentkeznek terhességi szurkálások, bármennyire is ezt szeretnéd. És ha biztosra akarsz menni és a következő kérdésed szeretnéd, hogy nem az lenne, hogy akkor most ez pozitív szerintetek, vagy negatív egy képpel csatolva, akkor a menstruáció után 4-5 nappal csinálod azt a bizonyos tesztet.
Szurkolok neked, hogy te legyél a hihetetlen kivétel, aki már a fogantatás után 1 héttel huu de érez dolgokat, de nagyon sokan beleképzelik. Hajrá, és attól, hogy téged szurkál, ne szurka-piszkálj másokat! Mert azért akkora hatalmas baromságot nem írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!