Ez inzulinrezisztencia? + Merckformin XR kérdés lennt.
Cukorterhelés:
Vércukor:
0 perc 4.9 mmol/L
60 perc 6.4 mmol/L
120 perc: 4.4 mmol/L
Inzulin:
0 perc: 4.1 mU/l
60 perc: 31.9 mU/L
120 perc: 13.4 mU/L
A HOMA_IR 0.9.
8 hónapja kezeljük Merckformin XRrel (2x500 mg), diétával, mozgással. Baba még nincs, a türelmem és kitartásom fogy. Az utóbbi időben úgy érzem, nehezen tolerálom a gyógyszert (sokszor szédülök, hiába eszem, és nem kell fogynom). Ez lehetséges, hogy most lett elege ebből a szervezetemnek?
Nem lehet, hogy elég lenne a diéta és a mozgás is?
Nincsenek elszállva az értékek, a doki szerint csak az a gond, hogy a vércukor visszább csökkent a 2. óra végére.
Kell egyáltalán szednem?
Nemsokára lesz újabb terhelésem.
Nem akarom szedni a gyógyszert, ha nem muszáj.
Van PCO, pajzsmirigy alulműködés és magas prolaktin, szóval szedek én már elég gyógyszert ...
Léci segítsetek!
Ti nem voltatok/vagytok rosszul a gyógyszertől?
Nekem állandóan hányingerem van, ég a gyomrom, reszketek...
Ha a kajára nézek hánynom kell... Ha meg éh gyomorra veszem be hasmenésem van.... Valami ötlet?
Nem hiszem, hogy egész életünkben szedni kell. Én legalábbis nem tervezem, mert sosem volt vészes az inzulinom sem és a vércukrom sem.
Lehet, hogy azért vagy rosszul, mert túl hamar szedted be a teljes adagot és nem fokozatosan emelted adózist. nekem semmi panaszt nem okoz a gyógyszer (eddig). Az is lehet, hogy nem eszel elég szénhidrátot, vagy épp cukrosat ettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!