Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez inzulinrezisztencia? +...

Ez inzulinrezisztencia? + Merckformin XR kérdés lennt.

Figyelt kérdés

Cukorterhelés:

Vércukor:

0 perc 4.9 mmol/L

60 perc 6.4 mmol/L

120 perc: 4.4 mmol/L

Inzulin:

0 perc: 4.1 mU/l

60 perc: 31.9 mU/L

120 perc: 13.4 mU/L

A HOMA_IR 0.9.

8 hónapja kezeljük Merckformin XRrel (2x500 mg), diétával, mozgással. Baba még nincs, a türelmem és kitartásom fogy. Az utóbbi időben úgy érzem, nehezen tolerálom a gyógyszert (sokszor szédülök, hiába eszem, és nem kell fogynom). Ez lehetséges, hogy most lett elege ebből a szervezetemnek?

Nem lehet, hogy elég lenne a diéta és a mozgás is?

Nincsenek elszállva az értékek, a doki szerint csak az a gond, hogy a vércukor visszább csökkent a 2. óra végére.

Kell egyáltalán szednem?

Nemsokára lesz újabb terhelésem.

Nem akarom szedni a gyógyszert, ha nem muszáj.

Van PCO, pajzsmirigy alulműködés és magas prolaktin, szóval szedek én már elég gyógyszert ...

Léci segítsetek!

2012. szept. 12. 00:13
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:

Ti nem voltatok/vagytok rosszul a gyógyszertől?

Nekem állandóan hányingerem van, ég a gyomrom, reszketek...

Ha a kajára nézek hánynom kell... Ha meg éh gyomorra veszem be hasmenésem van.... Valami ötlet?

2012. okt. 24. 21:16
 32/33 anonim válasza:
Van rá esély, hogy esetleg abba hagyhatom a gyógyszert? Vagy ezt életem végéig szednem kell?
2012. okt. 24. 21:24
 33/33 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy egész életünkben szedni kell. Én legalábbis nem tervezem, mert sosem volt vészes az inzulinom sem és a vércukrom sem.

Lehet, hogy azért vagy rosszul, mert túl hamar szedted be a teljes adagot és nem fokozatosan emelted adózist. nekem semmi panaszt nem okoz a gyógyszer (eddig). Az is lehet, hogy nem eszel elég szénhidrátot, vagy épp cukrosat ettél.

2012. nov. 4. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!