Mennyi idő után NEM mutatja már ki a terhességi teszt a terhességet? Kb. hanyadik héttől?
Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 14:41
1/6 anonim válasza:
A hcg hormon az egész terhesség alatt termelődik, sőt még szülés után is marad még az anyai vérben 1-2 hétig.
2/6 anonim válasza:
végig kimutatja a teszt a terhességet!..kis ideig még szülés után is lehet pozi a teszt
3/6 anonim válasza:
nos, ez egy igen jó kérdés, mert én bizony hallottam, hogy egy idő után már nem érdemes terhessgi tesztet csinálni, mert már nem mutatja ki a teszt. Nem tudom, hogy mikortól, de ezt biztosan állítom, hogy olvastam. Azért tudom, mert én későn vettem ésre, hogy babás vagyok és már nem mertem emiatt tesztet csináltatni.
4/6 anonim válasza:
14. héttől.
Legalábbis nekem ezt mondták nőgyógyászat gyakorlaton:D
5/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Itt egyébként egy görbe a HCG szint alakulásáról:
A terhességi hét az ugye az utolsó menzesz első napjától számolandó.
Teszttel kb. a 4. héttől lehet kimutatni (az ugye az aktus után két héttel van normál ciklus esetén).
Ha megnézed a görbét, akkor 4. héten már magasabban van a görbe, mint a terhesség második trimeszterétől.
Szóval a 14-15. hét reális.
6/6 anonim válasza:
Ezt én is olvastam, ezért ki is próbáltam. 30+ hetes terhesen is pozitív volt a tesztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!