Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen esetben egyből megcsinál...

Ilyen esetben egyből megcsinálják a lombikot? Vagy akkor is van várólista?

Figyelt kérdés
A férjemnek lehet biopsziát csinálnak.És a katonákat fagyasszák,amit nekem lombikkal beültetnek.
2012. szept. 9. 10:11
 1/10 anonim ***** válasza:
szia!ez engem is érdekel!pontosan hol tartatok?mi konkrétan a baj?
2012. szept. 9. 11:23
 2/10 A kérdező kommentje:
azoospermiuma van.Hormon és uh eredményunk van.És most megyünk a krioba egy ujabb katona vizsgálatra.Ti hol tartotok?
2012. szept. 9. 12:10
 3/10 anonim ***** válasza:
szia!nekünk is azoospermia van!mi most genetikára kell mennünk!vérvétel!de nekem már elegem van!kezdem feladni ezt az egészet!főleg azért is mert nem tudom ,hogy nálam nincs e baj!mert még nem voltam kivizsgáláson!nektek nem kellett genetika??nem értem akkor nekünk miért kell!
2012. szept. 9. 12:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem. Várólista ilyenkor is ugyan úgy van.
2012. szept. 9. 14:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem szabad feladni!Ha lombikra kerültök,mindenképp vizsgáltassd magad is ki.De arra figyelj oda,h egy ciklust végig nézznek.De ezt akár már most is elkezzdheted.Mi ott tartunk,hogy azoospermiát diagnosztizáltak és akkor elküldték a férjem ultrahangra és hormon vérvételre.És most megyünk másik orvoshoz.Csak reménykedünk h mehetünk mi is genetikára,hogy megmondják h van esély biopsziára.
2012. szept. 9. 16:05
 6/10 anonim ***** válasza:

sziasztok

nállunk is azoosperma áll fenn,voltunk y kromoszomadelécion szerencsére minden ok.igy lehet biopszia,aztán megyünk vissza a kaáliba és jöhet a lombik de csak jövőre a várolista miatt.mindenkinek kitartást és nemszabad feladni!!

2012. szept. 10. 21:28
 7/10 anonim ***** válasza:
előző vagyok a hormonvizsgálatot melyik doki kérte a párotoknak?és miért?mert nekünk szo sem volt róla.abbol mit tud megmondani a doki?
2012. szept. 10. 21:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Na ezaz amit nem értek.Az andrológus kérte meg ultrahangot is.Ő végezte a spermavizsgálatot is.És a neten is azt olvasom,h biopszia előtt mindenképp hormonvérvétel,uh,genetika kell.E nélkül nem is tudom h tudnak pontos diagnózist mondani!
2012. szept. 11. 08:38
 9/10 anonim ***** válasza:
nem értem a hormonvizsgálat minek ha a genetika jó.?
2012. szept. 11. 21:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert a hormonjai attól még lehetnek rosszak.
2012. szept. 11. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!