Ha aznap voltunk együtt, amikor volt a tojásfehérszerű nyák, jó esély van a babához?
Figyelt kérdés
Nem tudom, ki mit figyelt meg, hogy ez a nyák ovulációkor van vagy előtte. Én még nem hőmérőzök, hátha, aki azt is csinálja, több tapasztalatot tud. /Másnap volt este pici görcsölgetés kb 4-5 percig, az lehetett az ovuláció????/2012. szept. 8. 22:59
1/1 anonim válasza:
Nézd,a nyák annyira személyfüggő hogy ebből nem lehet okosat mondani.
Nekem pl sosem volt peteéréskor más a nyákom,sőt tojásfehérje állagú sem volt soha.Később onnan tudtam hogy valószínű hogy meglehetett az ovum hogy több lett a folyásom.De ezt is csak pár nap után vettem észre.
Ennél megbízhatóbb a hőmérőzés,de még az ovuteszt is.De ha csak most kezdtetek próbálkozni akkor ráérsz még a praktikákkal foglalkozni.
13 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!