Járt már valaki így? Facelle teszt
Figyelt kérdés
Délután lepisiltem egy vizeletsugaras facelle tesztet, először nem mutatott semmit. Kidobtam, majd valami azt súgta pár órával rá, kukázzam ki. Akkor már halványan ott volt rajta a második csík.. Lehet terhesség, vagy ne vegyem figyelembe a második csíkot?2012. szept. 8. 22:04
1/5 anonim válasza:
tudod, mikor a lányommal terhes lettem, reggel meló előtt csináltam egy tesztet. Vártam tíz percet is de full negatív volt. Mérgemben bevágtam a szekrényem fiókjába, majd mikor este hazaértem a melóból, elővettem, hogy kidobjam és ott volt rajta nagyon-nagyon halványan még egy csík.
Most már 11 éves a halvány csíkom :)
2/5 anonim válasza:
Hallottam már én is ilyet. A barátnőmnek is így mutatta ki a teszt a fiát:D
Tesztelj még egyet!
És majd írd meg mi a helyzet!
3/5 A kérdező kommentje:
köszi, akkor elkezdek kicsit reménykedni :) megírom mi lett :)
2012. szept. 9. 05:19
4/5 anonim válasza:
Várom:D
Remélem babás vagy! Majd írj!
Mikor tesztelsz? Mióta késik?
1-es voltam.
5/5 A kérdező kommentje:
tegnap kellett volna megjönnie, de még ma se érzem, hogy jönne. úgy szerda környékén fogok, ha mégse jön meg addig :)
2012. szept. 9. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!