Sosem leszek terhes? Mikor kell elkezdeni bőgni és poharakat hajigálni?
Már másfél éve próbálkozunk. Minden kivizsgálás megvolt, minden tea megvolt. Talpmasszázs, gyertyaállás, hőmérő. Közben mellettem mindenki terhes.
Bocsánat, én időközben sosem keseredtem el, nem is görcsöltem...de ma valami nagyon elszakadt nálam. ez olyan qrva igazságtalan!
Annyira megértelek. Mi 2,5 éve várunk a csodára, mindeddig hiába. Most megyek petevezeték-átjárhatóságira. Azon is túl vagy?
Ráadásul olyan melóm van (kozmetikus vagyok), ahol rengeteg a nő, és átlag minden második hónapban van egy új kismama. Persze olyanok, akik még nem tervezik, vagy éppen 2 hónapig próbálkoztak.
Borzasztó, tudom, de valahogy próbálj meg nem odafigyelni. Baromi nehéz, nekem is nagy ritkán sikerül csak.
Hidd el, eljön még a mi időnk!
Kedves ismeretlen ismerős!
Nekünk sincs még babánk, most dolgozunk rajta. Lehet, hogy többen megköveznek azért amit most írok. Gondolj a babára, aki jönni fog. Gondolatban beszélgess vele, hogy már nagyon várjátok mindketten és felkészültetek a fogadására. Pozitív beállítottságú könyveket olvass. Higgy!!!!! Fizikai problémátok nincs ennek nagyon-nagyon örülj, lelki szinten közelítsd meg a kérdést. Aludj el olyan álomképekkel, amik a sikerre orientálódnak (pl. képzeld el ahogy meglátod a pozitív teszted stb.). Ezek után ne görcsölj, mint amikor feladsz egy levelet, tudod, hogy megérkezik és nem görcsölsz azon, hogy mi van ha nem.
Szeretettel: egy lelki társ
Az előttem válaszolónak igaza van. Legyél pozitív! Ne úgy gondold, hogy már 1,5 éve probálkoztok, hanem hogy még csak 1,5 éve! Van, akinek többet kell! Lehet, hogy a baba nem siet megfoganni. Talán késői gyerek akar lenni, azt jobban elkényeztetik;) Lehet, hogy nem mostanában leszel várandós, hanem pár hónap múlva, de a lényeg, hogy teherbe fogsz esni, csak ne görcsölj miatta! Esetleg vegyetek ki a pároddal szabit, ha megtehetitek, utazzatok el, vagy maradjatok otthon, és stresszmentes környezetben próbálkozzatok.
Sok-sok szerencsét!
Szia!
Megértelek mi is több, mint egy éve próbálkozunk, de semmi.
Mindenki azt mondja "nyugodj meg, felejtsd el és akkor fog jönni", de hogyan lehet elfelejteni???? Szerinten sehogyan, főleg,amikor ilyen igazságtalanságokat olvas az ember.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Az én helyzetem nagyban hasonlít a tiédhez, körülöttem is már mindeki terhes, többek nem is tervezték.
Remélem hamarosan beköszönt nálatok és minden babára várónál a gólya, addig pedig marad a sírás, szomorúság.
Sok sikert!
Ismerősömnek 2 évig nem sikerült a baba.
Már 5 gyereke van.
Sok sikert.
Köszönöm, lányok. Nagyon megható, hogy ilyen bátorítóan írtok és az is erőt ad, hogy nem vagyok (vagyunk) egyedül ezzel a problémával. És azt kívánom mindannyiunknak, hogy hamarosan múlt idő legyen ez a sikertelen időszak.
A pozitív vizualizációban és a lelki ráhangolódásban én is hiszek..de most hagyok magamnak kis időt a padlón (megnézem mit tudok onnan felvenni:)) aztán holnap újult erővel megyek tovább.
Mihamarabbi pozitív tesztek kívánok mindenkinek, aki erre vár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!