Ha augusztus 15 körül lehetett peteérésem most mennyi idős terhes vagyok?
Figyelt kérdés
a terhesség biztos de uh-n még nem látszott, vissza kell mennem!2012. szept. 8. 21:12
1/5 anonim válasza:
A terhességed az utolsó menstruáció első napjától számítódik.
2/5 A kérdező kommentje:
tudom hogy onnan számolják de július 28 az utolsó hétfőn még nem látszott semmi valószinű hogy később volt peteérés elvileg augusztus 6-10 között kellett történie de szerintem később történt
2012. szept. 8. 21:22
4/5 anonim válasza:
1-es voltam.
Én nem tudom, mikor volt utolsó peteérésem, a dokit nem is érdekli ez az adat, csak az, hogy mikor jött meg utoljára. A terhességet innen számítják. Lehet, még csak két hete voltam terhes, mikor kétcsíkosat pisiltem, de négy hetesnek számítottam.
5/5 anonim válasza:
Nem nagy baj ha nem tudod pontosan,az UH méretek alapján majd beazonosítják a korát.
Ha nagyon eltérnek a méretek az utolsó mensitől akkor kell majd számolgatni a peteérést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!