Megesett már valakivel, hogy mindent rendben találtak nála, csak éppen hüvelyfertőzése volt és emiatt nem tudott teherbe esni? Lehet ez ok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 15:22
1/3 anonim válasza:
Nekem mindig volt vmi fertőzésem, mindig összeszedtem vmit. Gyenge az ellenállás odabent. Mégis terhes lettem, és egészséges babám született. Még a terhesség alatt is volt vmi gombám amit kezelni kellett.
Nem kell semmi rosszra gondolni, rendszeresen tisztálkodom, 1 partnerem van és neki is, idegen helyen nem wc-zem és mégis.
2/3 anonim válasza:
Előzö! Semmi baj, van ilyen. Nekem is volt olyan időszakom, hogy mindent elkaptam. Gynevac-kúra óta minden rendben.
3/3 anonim válasza:
Nem!a hüvely gyulladástól nem lehet nem teherbe esni!szóval nem ez az oka!De amúgy ha jársz rákszűrésre ott a gyulladást is kimutatják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!