Valami biztatót tudtok nekem mondani? Ha nem az se baj, csak valamit. Holnapra nem várom!?
2009. júl. 29. 14:42
12/25 anonim válasza:
egyre jobb lesz, csak így tovább! esetleg megírhatnád majd h sikerült(-e)!!
Drukk
13/25 A kérdező kommentje:
köszi :) reggel sikerült visszaadnom a természetnek a hipp natalomat :) nem tudom, jelent-e valamit? és szédelgek
2009. júl. 31. 08:16
14/25 anonim válasza:
utolsó: bízzunk benne h jelent és a babádnak nem tetszett az íze, azért lett a természeté :D
drukkolok
15/25 anonim válasza:
mikor tesztelsz?várjuk az eredményt!!!!DRUKK
16/25 A kérdező kommentje:
holnap reggel megpróbálok egy tesztet ellőni szerintem :) nagyon-nagyon izgulok :)
2009. júl. 31. 09:07
17/25 anonim válasza:
Kitartás! Lehet az gondoljátok hogy hülyeség amit irok de én a hőt soha nem mértem és a kisfiam már 4 éves lesz. Most a második babánál se mértem mert csak szoronagnék tőle ha lemegy vagy felmegy és az jó vagy nem .Ha jönni akar a bébi úgy is jön ! Drukkolok neked!
18/25 A kérdező kommentje:
igazad van, remélem akar jönni, mert mi várjuk Őt :) köszi a drukkokat :) holnap megírom mi lett, mindenképpen
2009. júl. 31. 09:19
19/25 anonim válasza:
Most már kapaszkodjon meg az a pici..ha már ennyien delejezzük itt a dolgot.:)
20/25 anonim válasza:
van esélyes a babára szerintem, majd írj mindenképp mi lett a teszt eredményed :)
Megy a drukkkk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!