Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Normális dolog hogy a nők...

Normális dolog hogy a nők naponta többször is akár felnyúlkálnak maguknak hogy kitalálják, terhesek lettek_e, vagy van-e épp peteérésük? Tényleg nem lehet kibírni azt a pár napot míg kiderül, megjön-e a "nemvárt"?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom,ezzel sokkal többet ártotok magatoknak mint használtok.Minden második-harmadik nő a péjét kérdezi,a görbéjéről kér véleményt,8-10kérdésenként van egy clostys kérdés.Tényleg ekkora a baj?Vagy ennyire türelmetlenek a nők?
2009. júl. 29. 14:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
19%
le lehet szavazni nyugodtan, de ennyi :) majd doktorálunk :)
2009. júl. 29. 15:11
 12/22 A kérdező kommentje:

Nos úgy látom a válaszolók nagy része teljesen egyetért az efféle önvizsgálattal(bár van aki nem is hallott még ilyet lásd első két válaszoló)

Lehet hogy be kell látnom,én vagyok maradi és ez már egy elfogadott,sőt általános dolog.

Köszönöm a válaszokat és NEM ÉN PONTOZTAM LE ŐKET.Nekem a negatív válasz is értékes,bár van akinek a stílusán javítanék :)

2009. júl. 29. 15:17
 13/22 anonim ***** válasza:
Mindenki úgy nyúlkál magának ahogy akar. Én nem szoktam. De ha valaki mégis az az ő dolga. Csak arra kell vigyázni hogy tiszta legyen a keze.
2009. júl. 29. 15:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nekem is nagyon fura, most főleg meglepődtem, h valaki kitette a ciklusát, és az is benne van, h mikor voltak együtt....

Én sem értem, de nem vagyok biztos benne, ez ez normális. Arról is itt hallottam először, h felnyúlkálnak, én nem tudnám, h mit kell nézni.

Másfél évet vártunk a babámra, de annyi volt, h elmentem nőgyógyászhoz, h minden rendben van-e, megcsináltattam a rákszűrést, és kész. Fel sem merült bennem, h ovu tesztet használjak, clostyt szedjek, felnyúlkáljak. Igaz én nem is néztem minden hónapban 3-4 teszttel, h van-e baba. Biztos én vagyok fura. Pedig nagyon akartuk, de szerintem igaza van egy kérdezőnek, az imént láttam, h rágörcsölt a babára, aztán mikor nem jött össze, elkezdett lazítani, és most babás.

2009. júl. 29. 15:27
 15/22 anonim ***** válasza:

Bár a kérdésed megfogalmazása elég meghökkentő és naturalisztikus, de a mögötte rejlő felvetésben (türelmetlenség, teljesítményorientáltság, stb) igazad van.

Mindamelett pedig sajnos tényleg ilyen nagy a baj, ha azt vesszük, hogy lassan a párok majdnem fele meddő vagy termékenységi gondokkal küzd.

Vannak, akik ezt intimen kezelik, de sokaknak segít, ha hozzájuk hasonlókkal meg tudják osztani a problémáikat, erőt kaphatnak a többiektől, úgy, hogy közben az anonimitásukat többé-kevésbé megőrizhetik.

Szerintem ez az a szféra (egészség), amibe nem belerondítani, beleordítania kellene egy kívülállónak, hanem ha nem tetszik a téma, csendben, diszkréten félrevonulni.

2009. júl. 29. 15:53
 16/22 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon akartunk gyereket és nagyon hamar összejött. A környezetemben mindenkinek, akik akartak (annak is aki nem), ezért számomra is megdöbbentő volt az itt megszerzett információ-tenger (méhnyak vizsgálat, ovu teszt, mikroszkóp és társaik). Ezek szerint nekünk mázlink van, az pedig, hogy ki mit csinál, magánügy, bár én is azon az állásponton vagyok, hogy többet árthat, mint használ. Arról nem is beszélve, hogy az én dokim, aki nem tegnap kezdte a szakmát és rengeteg kismama jár hozzá (nem véletlenül) sem tudta megállapítani kézzel nálam az első terhességem. A legtöbb "előrébb van - hátrébb van, puha-kemény" csak ugyanolyan belemagyarázás szerintem, mint a gyakori pisilési inger, mellfeszülés, tuti, hogy babás vagyok. Aki egy kicsit is jártas a női anatómiában az tudja, hogy itt még csak cm-ről sincs szó, hanem mm-ről. Nem hiszem, hogy egy nem szakavatott ki tud tapintani 3-5 mm-es eltérést. De ha egyszer kell nekik a remény, a biztatás?!
2009. júl. 29. 16:12
 17/22 anonim ***** válasza:
És mi van akkor, hogy ha 40 évesen próbálkozik valaki és tudatlanként csak szexel és kész. És vár és vár és vár, közben, meg ha okos értelmes felnőtt emberként utánanéz a dolgoknak és megvizsgáltatja magát kiderül, hogy az idők végeztéig sexelhetne, vajmi kevés az esélye, hogy terhes legyen, mert van vmi bibi, amit clostyval vagy mással hiphip meg lehet oldani...vagy iszik egy kis teácskát vagy itt tudja meg, hogy melyik napokon esélyesebb a történet esetleg...nem csak sötétbe tapogatózva, tudatosság nélkül érdemes élni...akinek ez jön be, legyen, aki irányítja és befolyásolj az életét, annak meg ez legyen...szerintem
2009. júl. 29. 16:13
 18/22 anonim ***** válasza:
Kérdésedre válaszolva, azt nem tudom mekkora a baj, de ide leginkább olyanok írnak, akiknél valami miatt nem egyszerű a teherbeesés.( Persze nem mindenki!) Részemről érthető, hogy MINDENT megpróbálnak, ami csak meggyőződésük szerint segíthet. Hogy türelmetlenek-e? Van, aki igen, de ez teljesen normális.
2009. júl. 29. 18:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Képzeld el a kérdésedtől függetlenül ma reggel én pont olyan állapotba kerültem, hogy elvetemülten megnéztem magamnak a méhszájamat. Korábban én is elleneztem a dolgot és még most is. Nem is értem, miért csináltam meg, de annyira elszomorít, hogy hónapok óta nem sikerül a baba. Már mindent elolvastam a témával kapcsolatban. Tényleg képben vagyok és mindent tudok, hogy minek milyennek kell vagy kellene lenni. A méhszájamat is azért néztem meg, mert szombatra nem várom, de egyre inkább érzem, hogy meg fog jönni. Tudom, hogy ha meg fog jönni, akkor a méhszáj könnyen elérhető. Csak egy pillanat volt az egész. Megnéztem és nagyon könnyen elértem, nem is gondoltam volna, hogy ilyen könnyen érezhető, tényleg olyan, amilyennek leírták. Nekem már tuti meg fog jönni és szomorú vagyok, mert nagyon szeretnék kisbabát, hát ezért vetemedtem arra, hogy én is kipróbálom ezt a lehetőséget is. Azt hiszem többet nem fogom megcsinálni, csak le akartam írni ezt egy olyan szemszögéből, aki kipróbálta.
2009. júl. 29. 18:21
 20/22 anonim ***** válasza:
0%
A tampon is magától megy fel? Olyankor is nyulkálunk magunkban ha bele gondolok! Az sem másabb szerintem!
2009. júl. 29. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!