Puregon injectiót kaptam a dokitól a Meddőségin. Mi lesz, ha valamit nem jól csinálok?
nos! Hafélsz semmiképp sem add be magadnak. Kérd meg a körzeti orvost és be fojga adni!!!Ha mégis neked kell, felszívás után felfelé tartsd a tűt és nyomd ki a levegőt-fontos!!! utána szorits össze kis húsosabb részen bőrt és nem túl mélyen bőr alá nyomd be, ne ijedj meg ha pupos lesz, majd eloszlik. Ne felejts el fertőtleníteni!!
Sok sikert hozzá!Meg az eredményhez.
Ezt a fajta injekciót nem ismerem, de én injekcióztam magam. Nyugi, elrontani nem tudod. Bőr alá kell beadni, úgy hogy két ujjal összecsippented a bőrödet (gondolom hasba megy), beszúrod a tűt, és hajrá. Mielőtt beadnád az injekciót, fertőtlenítsd le a bőrödet, és utána is. Esetleg kérd meg a párod (barátnő, anyuka, stb.), valaki biztosan szívesen beadja.
Ha egy tollszerű injekciót kaptál, akkor azon be kell állítani az orvos által mondott mennyiséget. ( Pl. 75 ml). Ha nem vagy biztos benne, inkább hívd fel, és kérdezd meg (a nővérkék is segítenek telefonon), mert a mennyiség fontos!
Sok sikert!!!
Hát nagyon jó lehet neked, megis érdemled:)gratulálok:))))))
remélem nekünk is sikerűl:)
Nagyon gratulálok a kicsidhez és a sok erődhöz amit összeszedtél, mert én most éppen siratom az ikreidet.
Sok sok egészséget kívánok Pécsről!
Első választ írtam anno!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!