Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől cikk-cakkos a luteális...

Mitől cikk-cakkos a luteális fázisom?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma vagyok a 12.dpon. Több hónapja mérem a reggeli hőmet, ezért már nagyjából ismerem a ciklusomat. Általában 14 napos a luteális fázisom.

Ebben a cikusban nagyon szépen megmutatkozott a tüszőrepedésem, mivel 36,2-ről 36,7-re ugrott fel a hőm.

Eddig szépen fent is volt, 36,8-37 fok körül, azonban az utolsó pár nap az alábbiak szerint alakult:

7.dpo: 36,9

8.dpo: 36,6

9.dpo: 36,8

10.dpo: 36,5

11.dpo: 37

12.dpo: 36,7

Mitől ilyen cikkcakkos??? Sárgatest elégtelenség lenne?

Válaszokat előre is nagyon köszi! :)

Szép napot mindenkinek!

2012. szept. 6. 08:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Előző vagyok (a görbés), ez jó jel. Nekem is az első tüneteim közt volt a fáradékonyság. Bárhol, bármikor el tudtam volna aludni.

Írd majd meg mi lett veled!

Drukkolok!

2012. szept. 6. 20:38
 12/17 A kérdező kommentje:

Halihó! Ma a hőm már megint 36.9!!! (13. dpo) Tiszta cikk-cakk az egész! Ki érti ezt?

A mellem továbbra is érzékeny a hasam továbbra se görcsöl...

Már azon filozom lehet hogy megfaztam. Allergiás vagyok ami ugye olyan mintha nathas lenne az ember. Szóval így nehéz lenne megkülönböztetni ha tényleg nathas lennék. De remélem nem az vagyok! :-)

2012. szept. 7. 07:00
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha tesztelsz, írd meg, már én is kíváncsi vagyok! (első)
2012. szept. 7. 07:14
 14/17 A kérdező kommentje:

remélem nem ok nélkül csigázok fel mindenkit aki olvassa ezt a kérdést! :)

vasánapra tervezem a tesztelést, mindenképp megírom, hogy mi lett az eredménye! :)

2012. szept. 7. 08:18
 15/17 A kérdező kommentje:

ma elkezdett enyhén görcsölni a méhem + szúrkálódást éreztem (úgy kb kétszer) a bal petefészkem körül + fehér folyásom van (nagyon kevés, de látszik)

kicsit kezd alábbhagyni a bizodalmam hogy baba lesz ebből.... inkább mintha a mensi közeledne :(

2012. szept. 7. 17:21
 16/17 A kérdező kommentje:

"mindjárt megjön" érzésem van... Igaz nem fáj semmi de érzem az alhasam. A hőm reggel 36.8 volt. A mellem feszülese is csökkent.... Szóval valószínűleg meg fog jönni hamarosan. :-(

Kicsit azért rossz, de eljön még az én időm!!! :-)

2012. szept. 8. 11:59
 17/17 A kérdező kommentje:
Megjött! :-(
2012. szept. 9. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!