Van értelme így az inszeminációnak? Volt már valaki
így?
Figyelt kérdés
Inszemesek, tanácsot kérek! Jobb petevezőm zárt, bal oké. ez lenne a 2. inszem! 3 hónapja mindig a jobb oldaliban van a domináns tüszőm, a mai napon (10. ) 18 mm-jobb,15 mm, bal!Endom, 11 mm.Még egy kis tüszőérés növelőt kaptam, hnap tüszőrepi, és pénteken iszem! Kérdés, van értelme? A jobb oldali a domináns, a balból lehet még valami? A doki szerint próbálkozzunk, hátha megnő még a bal oldali is! Volt már valaki hasonló helyzetben?
Még simán. Naponta 2mm-t nőnek a tüszők, ha holnap kapod meg a tüszőrepit az azt jelenti, hogy mire megreped már 20mm-es lesz az is.
2012. szept. 5. 21:45
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást! :) Az a baj, hoyg 2 hóval ezelőtt, ugyan ez volt a szitu. A jobb oldali a nagyobb, ha az reped hamarabb, akkor már leállnak a hormonok, és a bal nem tud megnőni, és megrepedni. Ebből lett a múltkor a cisztám.....:(((
2012. szept. 6. 06:49
3/6 anonim válasza:
szerintem meg fog repedni. Drukkolok.
2012. szept. 6. 07:23
4/6 anonim válasza:
Naná, hogy van értelme! 3 inszemem volt eddig. Az első inszemnél 9 db tüszőm volt, amiből csak 1-1 volt domináns méretű mind a két oldalon 1-1. A többi lemaradt pár mm-el, de mire eljött az inszem, simán megnőttek a többiek is 20-22mm-re.
A dokim azt mondta, ha repednek a domináns tüszők, akkor viszik magukkal a kisebbeket is!
És így is volt mind a két inszeminációmnál mikor repedtek a nagyok, akkor repedtek a kisebbek is, az összes tüszőm szépen megrepedt és ezt UH-on le is ellenőriztük.
2012. szept. 6. 09:31
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor reménykedem!:)Nekem azt mondták, ha a nagyobb reped, akkor a kicsi már nem valószínű!:)Azért remélem a valóságban nem mindig így van!:)
2012. szept. 6. 14:21
6/6 tkata81 válasza:
Szia!
Simán jó lehet!
nekem mindig 15 mm körül voltak a tüszőim, amikor megkaptam a repesztőt, és mind megrepedt a doki szerint mindig.
nem biztos hogy azért nem sikerült, mert nem repedt meg múltkor, hanem csak éppen valamiért nem jött össze. nekem szinte egyforma volt mindegyik inszem, és a 4. sikerült, pedig a doki szerint bármelyik sikeres lehetett volna. szóval lehet neked ez lesz most az igazi :) Drukkolok! :)Pozitívan! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!