9dpo-n nagyon halvany pozi lehet terhesseg?
Szia!
A 13. napon nekem is éppen ilyen volt ugyanez a teszt, és mi sem hittük el, azt hittük beképzeljük :)
aztán egyre erősebb, remélem azóta neked is erősödik :)
Majd írd meg, mi van veled, gratula!!!! :)
de jó! Kérlek, tedd fel ezt a képet is, jó????
Köszi :)
Hat lanyok ma voltam a dokinal mert duphasont szedek es elfogyott,es meg is ultrahangozott 19 mm a mehnyalkahartyam
es ammi aggaszt hogy latott 4 mm tuszot es ha valaki terhes en ugy tudom akkor az nem erik! Segitsetek nagyon elvagyok keseredve.
Ez csodaszép pozitív!!! a nyálkahártyád is tökéletes!
Figyu, a doki nem tüszőt látott, hanem a tüsző helyén lévő sárgatestet!!! Sok doki nézi tüszőnek!
Tudod, mikor kiszabadul a tüszőből a petesejt és megtermékenyül, akkor a tüsző helyén azonnal elkezd nőni a sárgatest, az termeli a progeszteront!!! És hát azt láthatta!!!!!!
A sárgatest nagyobbra fog még nőni, ahogy halad előre a terhesség, hiszen a HCG hormont termeli neked majd a 12.hétig, utána átveszi a szerepét a méhlepény (addigra alakul ki) és elsorvad a sárgatest!
Ez hidd el, full pozitív teszt! Bárcsak nekem lenne ilyen szép tesztem!!! Gratulálok, ne izgulj, babás vagy!!!!!
Bárcsak úgy lenne! 7 éve próbálkozunk, 3 sikertelen inszeminációm volt, pedig nálam minden rendben van.
(előző házasságból már van két gyerekem, ott azonnal összejöttek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!