Pco Closty Duphaston valaki tud segiteni?
Ma délután tesztelek..de tuti nem vagyok babás!(ezt súgja valami belül). Képzeld én csináltam ovulációs tesztet, és vagy 7 napig pozitív volt...én arra tippelek,hogy nem volt tüszőrepedésem(nem indult el vándorolni a pete),a hőm is lent van...következő hónapban az lesz mint neked, csak kapok tüszőrepesztő szurit!!!!(closti,repesztő,duphaston)
És akkor tuti lesz a siker!(ha apával is minden rendben van)
AMIT ÉREZTEM: peteérés után egy héttel(már ha volt p.é.),1-2 napig jól érezhető menstruációs görcsök...meg nagyon fáradt vagyok( de szedek allegrát)
ÉS TE ÉRZEL VALAMIT?
Kívánom, hogy sikerüljön, néha bejön ez a kezelés, amit kaptál, de sajnos ritkán. A PCOS-t nem így a leghatékonyabb kezelni, sajnos. Az anovuláció megszűnik a hármas kezelés betartásakor. Egy kis segítség:
köszi csajok a hasznos infókat.második válaszoló.Akkor is alacsony a reggeli hó ha nekem mindig 36.1-2 szokott lenni?és ha megjön mindig leesik 35,8-ra?utolsó válaszoló.igen tudok erről de ez annál egy kicsit komplikáltabb.
első válaszoló.hát ez az hogy én nem akarok érezni semmit mert ennyi év alatt annyiszor csapott be a testem mint állat.a hőmre hagyatkoztam és hogy a cicim annyira fáj hogy sírni tudnék ami eddig soha de soha nem volt.különösebb semmi.max tegnap majdnem hánytam a krumplitól amit ettem.de ez bármire fogható.drukkolok azért neked hátha.nem akarlak megijeszteni,de nálunk apa egészséges.ez előtt a kezelés előtt kaptam clostyt fostimon és coragont ami erősebb minta mit irtál és az sem segitett hónapokon keresztül.:( ezért nem merek ebben sem hinni mert ezek sokkal gyengébb gyógyszerek
ha magasabb a ciklus 2.felében a hőd,mint az 1-ben,akkor az jó!!úgy nem alacsony a 36-2.
!Nagyon kiváncsi vagyok,mi derül ki! Nagyon szorítok!
Légyszíves ígérd meg,hogy nem tűnsz el,és elmondod a fejleményeket!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!