Van vajon megbízható "praktika"?
május elején kezdtünk el próbálkozni a babával. máj. 21. jött meg és 5 napig tartott. utána megint próbálkoztunk, akkor kipróbáltam a gyertyázós módszert, plusz jó ideig nem is keltem fel utána. nem tudom ez segített e, de júniusban már nem jött meg :)
egy próbát mindenesetre megérhet. sok sikert és mielőbbi "babásodást" :)
En eddig nem csinaltam ezeket...
DE :) tegnap volt az ovum,es tegnap elott,tegnap egyutt voltunk,es en felpolcoltam a derekamat...nagyon kivancsi vagyok erre...
ha sikerul megirom :)
Hogy attol fog vagy nem,azt ugy nem tudja senki :D
De egy probat meger :))))
Ezt így nem lehet megmondani!
Én anno megfogadtam,hogy legalább a 4-5 hónapig nem fogok semmi praktikát kipróbálni. Nekem olyan illúziórombolónak tűnt, hogy szex után, ahelyett,hogy símogatnánk egymást, gyertyába vágom magam.
Persze, van az az idő, amikor már megpróbálja az ember, de az elején még nem szabad ennyire túllihegni.
Elsőre összejött a fiunk!
5-ös vagyok.
Még annyit szeretnék, hogy a gyertyázáskor nem kell szó szerint gyertyaállásba vágnod magad... pl. az én párom a combját teszi a popóm alá és közben egymáshoz bújunk és simózzuk egymást.
Hat igen,valakinek nem ilyen jo a fantaziaja :D
Nem kell szo szerinte gyertyaba allni :D
a has a lenyeg,hogy meg legyen emelve :D
hogy azert a spe ne follyon ki olyan gyorsan...
hogy ez nem egy fog.gatlo dolog :D tehat valaki persze ugyenugy terhes lesz ha nem csinal ilyesmit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!