Zylan kérdése:
Ovuláció után hányadik napon érdemes terhességi tesztet csinálni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 11:17
1/7 anonim válasza:
25-ös HCG-vel 14 nap után
10-es HCG-vel már a 10. napon meg lehet próbálni.
Mindenkinél változó, nem lehet egy kalap alá venni, hiszen míg nálam a sima 25-ös már a 10-ik nap halvány volt, addig másnál ugyan ez csak a nemvárt napján.
2/7 anonim válasza:
Nekem 10 nappal utána a 25-ös Facelle (Rossmann) nagyon halványan már pozitív volt. Szintén 25-ös x-epil ugyanekkor negatív. 10-es netes teszt szintén negatív. Úgyhogy tesztfüggő (és nem csak az érzékenysége számít, hanem a minősége is), de egyén függő is. 14 nappal utána azért már viszonylag biztos az eredmény.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor még várok pár napot,valahogy majd kibirom... :(
2012. szept. 4. 12:36
4/7 anonim válasza:
mikor volt az ovud?? nekem orvosi szemmel 28-án, és én is nagyon szeretnék már tesztet csinálni, te mikor fogod?
5/7 A kérdező kommentje:
Két csíkos tesztet 27.én csináltam,szóval 28.án :) nekem is.
2012. szept. 4. 15:23
6/7 A kérdező kommentje:
Nekem25napos a ciklusom,holnap tesztelek1et,hát ha
2012. szept. 5. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!