Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem terhes vagyok mitől...

Ha nem terhes vagyok mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
egy ideje felfigyeltem a mellbimbóm körülö tejmirigyekre... egyik este nagyon rosszul lettem émejegtem meg minden, de utána megjtöt rendesen szóval akkor nem volt semmi. gyócert szedek kb két éve, és az első héten elfelejtettem evenni időben és rá 19 órára jutott eszembe bevettem majd ugyanúgy a többit. ilyenkor mindig vigyázunk időben kiveszi a párom de most későn húzta ki.. azóta volt még egy ilyen rosszul létem meg állandóan olyan érzetem van hogy éhes vagyok de olyan kajákat kívánok meg amit eddig is szerettem. ez volt kb egy hete.. azt hallottam hogy a tesz még nem mutatja ki... volt már hasonló nektek? vagy csak a gyócer miatt van ez? 18/L
2012. szept. 3. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:

1. A teszt a hormonváltozást mutatja ki kb, 2 héttel az aktus/megtermékenyülés után. Mivel a tüneteket is ez okozza, ezért azok sem lehetségesek ennél korábban.

2. Attól, hogy 19 óra elteltével bevetted (ami a tájékoztatónak is ellentmond, hisz a max. késés 12 óra), még lehet gond

3. Az, hogy kivette _volna_, de mégsem sikerült - elhanyagolható, a végeredmény a lényeg: belédment. Az "ilyenkor mindig vigyázunk" egy arra utaló kifejezés, hogy nem először játszod ezt el, sajnos , nem is utoljára, gondolom. Csak egyszer nehogy tényleg megszívd!

4.A tejmirigyek mindig is ott voltak és ott is lesznek. Ha valamiért máshogy néznek ki, mint korábban, érdemes orvosnak megmutatni.

5. Az, hogy jó az étvágyad, a világon semmit nem jelent.

6. émeLYegtem, megjött, gyógyszer, rosszullét, teszt, nagy és kisbetűk, vesszők... stb.

2012. szept. 3. 19:32
 2/2 A kérdező kommentje:
igen ez volt a második. :) mindig figyelek rá, ébresztő van beállítva stb de nem volt nálam időben és mikor hazaértem elfelejtettem.. amúgy köszönöm a választ.
2012. szept. 3. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!