Ha ma este tesztelek,14. dpo-n egy 10-es tesztel akkor fog pozit mutatni ha terhes vagyok?
Figyelt kérdés
holnapra nem várom,tegnap olyan érzésem volt mintha meg akarna jönni,a petefészkem is fájt néha,ma már nem görcsölök, csak néha fájdogál a petefészkem,szerintettek ez jót jellent?2012. szept. 3. 09:24
1/15 anonim válasza:
Én nem tesztelnék este, akkor már simán kivárnám a reggelt. Egy alvás és kész:)
Amúgy igen, van esély már rá bőven,hogy ha terhes vagy, akkor reggeli pisiből megmutassa.
2/15 anonim válasza:
Tudom nagyon nehéz, de szerintem is várd meg a holnap reggelt! Szorítok neked!
3/15 anonim válasza:
Nehéz, de várd ki a reggeli első vizeletet, abból tuti pozitív lesz :) Jaj, annyira drukkolok!!!
Írj ám, hogy mi lett az eredmény :)
4/15 anonim válasza:
10esel simán tesztelhetsz!ismimnek 9 dpo pozi lett halványan többet is ismerek 10-12dpo-n teszteltek és pozit!
5/15 anonim válasza:
Szerintem simán pozitív lesz, ha terhes vagy. Nekem Facelle tesztcsík már 10. dpo nem első vizeletből nagyon halvány csíkos lett. Max. annyit tegyél meg, hogy a tervezett tesztelés előtt 2-3 órán keresztül nem iszol és nem pisilsz, hogy jó koncentrált legyen a tesztanyag. ;) Sok sikert!
6/15 anonim válasza:
Előző vagyok, még annyit: nem csak a teszt érzékenysége számít, hanem a minősége is! Nekem netes 10-es tesztcsík még 13. dpo reggel is full negatív volt, amikor a Facelle, ami 25-ös, már 3 napja pozitív volt.
7/15 anonim válasza:
Qupido vagy Amazon tesztet vegyél!!!!
8/15 A kérdező kommentje:
12,5-ös tesztet találtam,a neve Predictor,köszönöm a drukkokat!!!! akkor mégis csak holnap reggel tesztelek és mindenfélekép megírom :)) van még egy x-epilesem is de az csak 25-ös
2012. szept. 3. 13:11
9/15 anonim válasza:
Na, pont a Predictorról akartam még írni, hogy ne vegyél...hiába 12,5-ös...én is kidobtam rá kétszer 999 forintot, ovu után 14. napon még full nega, 17 (!!!) napon lett rajta valami alig látható kis csík, de az sem azonnal, hanem már a leolvashatósági időn túl.
10/15 anonim válasza:
Ha ott a baba, már most is mutatja szerintem! :)
10. DPO-n pozit teszteltem Clearlue-val, 12.DPO-n du. szintén pozit 25-össel..
Drukkolok! :)
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!