Terhesség jeleit az foggantatás pillanatától lehet érezni?
Szia!
Én még nem vagyok babás sajnos, de az első két hónapi próbálkozás alatt szinte minden tünetet produkáltam. Néha olyan mértékben, hogy mikor hazamentem anyuhoz akivel már 3 hete nem találkoztam szinte elsőre rávágta hogy terhes vagyok mert még az arcom is kikerekedett stb. És semmi. Most már a 4 hónapnál járok. Nem görcsölök a babán, de tüneteim még most is vannak ovuláció után, amit próbálok nem figyelembe venni, mert lehet eddig is voltak csak akkor még nem figyeltem őket. Én mérem a hőmet és a mensi előtt a leesésnél kezdek el mindig elszontyolodni, hogy megint nem pedig fájt a hasam húztak a melleim stb... Nem akarlak elkeseríteni, mert nagyon nehéz...de ha megjön mindig gondolj arra hogy kb. egy hét múlva megint termelődik egy újabb lehetőség...:) Sok sikert
Szia, én is hasonló cipőben járok. Jelenleg 7 DPO-nál vagyok, és nagyon szeretnénk babát. A hasam alja felpuffadt, viszket a mellbimbóm, falánk lettem, sokat pisilek, és néha-néha van egy kis hányinegerem.
Amúgy én is úgy tudom, hogy csak a beágyazódástól lehet észlelni bármit i, mert akkor szabadulnak fel a hormonok.
Erre meg, én még csak a 7DPO-nál vagyok, és ezekkel a tünetekkel rendelkezem.
Drukkolok.
Szia!
Én a beágyazódás körül éreztem a hasamban szurkálásokat. Ez kb. a peteérést követő 7-8. napon volt. Ma kellett volna megjönnie, de tegnap pozitívat teszteltem! :) Már kb három napja fájdogálnak a melleim, de már nagyon felerősödött, majd leszakadnak! :) Ja és kb három napja folyamatosan pisilni járok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!