Mért történik ennyi rossz velem? Most fáj a szívem a gyógyszertől vagy az idegtől?
babát akarunk 3 éve!kezelnek magas prolaktin szintre. mióta meg emeltem a gyógyszer adagot, azóta este érzem a szivemet szó szerint fáj!!!Visszaálltam normális adagra negyedet szedek este bromocriptinből!
Rendben is volt minden 3 napig most nem vettem be ma gyógyszer mégis elkezdett fájni a szívem este!!!!!!!
Nem tudom mi lehet!sokszor halálfélelmem van emiatt hogy fáj a szívem. Jövő hónapvan petevezeték átjárhatósági műtétem lessz, pár napja 2 napig olyan görcsök lett mint mikor cystám volt, alig tudtam kiegyenesedni. Ma meg égett a mellbimbóm egész nap!!!!!azt sem tudom mitől!
nem dolgozom mégsem vagyok boldog úgy érzem!!Pedig házunk van bár nem ide tartozó,de nem ezek a gondok férjem is jó, szeretem meg vagyok vele elégedve, igazából ez készít ki ezek a problémák!!!!baba projakt teljesen megőrit engem, mnár enm tudom mit tegyek szeretnék dolgozni menni most fogom letenni érettségit mert régebben megbuktam 1 ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!