Havin, gumi nélkül, nem eresztettem bele. Gond lehet?
hát én is úgy tudom, hogy könnyebb...
de ha nem mentél el benne, akkor általában nem túl nagy az esélye a terhességnek!!! szóval ne aggódj, szerintem nincs miért!
Épp ez az, hogy nehezebb..
Kétlem, hogy probléma lenne.
Utálom a felelőtlen kérdezőket és válaszadókat.
Az ötödik nap már a legutolsó, általában egy kis kosz-szerű valami jön már csak ki, ekkor már jóval nagyobb az esélye a teherbeesésnek, ráadásul az előváladék képződik, képzeld még szex alatt is, nem csak előtte.
IGEN, LEHET TERHES.
És az, hogy egyszer nem lett az, még nem jelenti, hogy máskor nem fog teherbeesni. Hacsak nem szeretnétek gyereket védekezzetek, most imádkozzatok egy sort, készüljetek fel a legrosszabbra, vegyetek egy tesztet pár nap múlva. És kívánom, ha teherbeesik 'véletlenül', és elvetetitek, te sose lehess apuka, ő meg sose anyuka, mert ilyen emberek nem érdemelnek meg egy gyereket.
énsem vagyok szakemberrel ezzel kapcsolatban, de ugyvélem nagyon minimális az esélye a teherbeesésnek.
ugyyan mondják többen is h előváladéktól lehet terhes a lány, mivel tartalmazhat spermiumot. Igen, ez mind feltételes módban van, kis eséllyel némelyikben lehetséges, mig magában az ondoban biztosan van...
és mivel nem került a szervezetébe, de előváladék lehetséges, amiben nem feltétlenül van spermium, az a kevés a hüvelyben felszivodhat, és rohadtul kevés az esélye h egyáltalán eljusson az a petefészekbe
aki akar beleköthet ebbe és tényekkel igazolhatja h hány % eséllyel hány ffi előváladékában található spermium, és h lány van aki képes ettől megtermékenyülni és emnyni az esélye h ez a 2 összekerül és teherbe esik
ha vki unatkozik ki is számithatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!