Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2,3-as TSH-val teherbe lehet...

2,3-as TSH-val teherbe lehet esni? Ennél az értéknél is magas a vetélés kockázata?

Figyelt kérdés
Szedek gyógyszert, napi 100 l-thyroxint és 3 hónap alatt 24,5-ről 2,3-ra vittük le, szóval szépen javulok, csak elkezdhetünk próbálkozni?

2012. szept. 1. 20:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
elkezdhettek, de azért még ideális lenne lejebb vinni. raádásul neked kigróan magas volt az kiderült, hogy miért? Anti tpo jó volt?
2012. szept. 1. 20:39
 2/7 A kérdező kommentje:

Szülés utáni spontán alulműködésem volt, onnan vettem észre, hogy valami nem stimmel, hogy folyamatosan híztam.

Köszönöm szépen válaszod :)

2012. szept. 1. 20:42
 3/7 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ez az érték már talán elég jó, de szerintem kérdezd meg az endodokidat, és csak akkor kezdjetek el próbálkozni, ha ő zöld utat ad. És ha pozitív lesz a teszted, akkor azonnal jelentkezz nála, mert a terhesség megváltoztatja a dolgokat, és a pajzsmirigyes kismamákat rendszeresen ellenőrizni kell, hogy minden rendben van-e.

2012. szept. 2. 07:59
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
szia! Én 2.5-ös ths-val lettem babás , kétszer is. Próbálkozhattok, és ha várandós leszel, akkor úgyis fokozottan figyelnek a tsh-ra, miután kezeltek is vele.
2012. szept. 2. 10:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatást és a tapasztalataitokat!!!! Nagyon sokat segítettetek!!! Köszönöm!! :)
2012. szept. 2. 11:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Én jártam emiatt endokrinológusnál és a nőgyógyászom is endokrinológus-nőgyógyász - mindkettőjüknek megfelelt az e körüli érték. :)
2012. szept. 4. 14:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én TSH-m 3.4 volt és jelenleg 12 hetes kismami vagyok:))

A dokim azt mondta ez az érték teljesen rendben van,határon belül:))

2012. szept. 6. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!