Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fertilityfriend, segitenetek?

Fertilityfriend, segitenetek?

Figyelt kérdés

Csak annyit szeretnek töletek kerdezni,hogy aki järtas ezen az oldalon,meg tudnä nekem mondani,hogy a ciklus-diagrammon levö feher "gömböcskek" mik? Majdnem minden napi hömerseklet kekkel van összekötve csak 1-2 nape nem? Mit jelent az vagy nem lenyeges? Probältam megkeresni a magyaräzatot de nem talältam.

Köszönöm

2012. szept. 1. 18:26
 1/2 A kérdező kommentje:
Ez nalam is egy nagy kerdes.Valaki irta ide egyszer,hogy akkor feher ha nem azonos idöben merted a hödet(gondolom azt beällitottad,mert belehet).Lehet,hogy igaza van,mert megneztem en is es bärmit ällitottam ät utäna az mär visszamenöleg nem lett kek.
2012. szept. 25. 08:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
(Ilyen, amikor valaki rátalál egy saját maga által feltett kérdésre).
2012. szept. 26. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!