Jó nőgyógyász dokit keresek Nagyatádon /Somogy megye/? Mi lehet a baj velem, amiért nem sikerül a baba?
Figyelt kérdés
Szeptemberre tervezzük a párommal, hogy elmennénk egy részletes kivizsgálásra, mert valamiért nem nagyon sikerül a baba.
Az utolsó görbém ilyen lett, pedig iszom a cickát és palástfűvet is:
A ciklusaim pontosnak mondhatók kb. 24-25 napra jön meg.
2009. júl. 27. 17:37
1/2 anonim válasza:
én Kaposváron dr Rák Tiborhoz járok, meg vagyok elégedve nagyon kedves és segit mindenben ,mi is régota várunk babára.
2/2 anonim válasza:
Én a férjemmel 6 hónapi próbálkozás után úgy döntöttünk, hogy elmegyünk kivizsgálásra, mert valami gáz van, hogy nem sikerül! A férjemmel kezdtük spermavizsgálat, vele minden rendbe volt! Utána jöttem én, hormonvizsgálat, peteérés stb. velem is minden rendben! Kérdem a dokit, ha mindkettőnkkel minden rendben, akkor mi a baj? Erre mondja, hogy a következő vizsgálat az összeférhetetlenségi vizsgálat. Na itt volt kutya elásva! Kiderült, hogy a szervezetem megölte a spermát idő előtt! Tehát hiába csináljuk, akkor sem lesz természetesen baba! Inszemre megyünk szeptemberbe! Tehát én azt javaslom, hogy érdemes kivizsgálatani magát az embernek előbb! Sok sikert neketek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!