Normális az izgatottság, a folyton babára gondolás?
Figyelt kérdés
Kb. 4 hónapja próbálkozunk, de eddig még nem jött a babó. Tudom, hogy mindenki azt mondja, ha nem görcsölök a teherbeesésen, akkor hamarabb fog sikerülni, de számomra ez hülyeség. Nem tudok nem gondolni rá. Persze dolgozok, teszem a dolgom, ilyenkor nem is nagyon van eszemben, viszont nincs nap, hogy ne jusson legalább 1x eszembe az, hogy mennyire szeretnék kisbabát.
Kérlek nyugtassatok meg, hogy ez normális.
2009. júl. 27. 14:40
1/4 anonim válasza:
Szerintem normális, csak a túlzásba vivés nem...Hát igen. Nekem 7 hónapja nem jön a baba. És igen, nekem is mondják, hogy ne akarjam annyira. Hát, hogy a fenébe ne akarjam annyira? Hogy kell azt csinálni? Persze az embernek elterelődnek a gondolatai, de nekem attól mindig ott motoszkál a háttérbe! Nem lehet nem rá gondolni, csak nem szabad túlzásba vinni!
2/4 anonim válasza:
szia.nagyon nhéz az biztos.én most ebben a hónapban nyugodságot érzek,pé és óta.nem tudom miért
3/4 anonim válasza:
Nekünk úgy sikerült a baba 3 év után, hogy feladtuk. Azt hittük, nem is lehet gyerekünk, aztán egyszer csak nem jött meg...
4/4 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok. Állandóan arra gondolok, hogy mennyire szeretnék már pocakos lenni. Ráadásul melettünk van a bölcsi meg az ovi, jó sok kis lurkóval. És ne akarjam annyira igaz. Már a költözés is megfordult a fejemben. Szerintenóm az nem gondol babár AKI NEM AKAR!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!