Mi okozhatja? Magas tesztoszteron szint, alacsony progeszteron, magas kortizol, magas terheléses vércukor?
Nagyon szépen köszönöm a segítséged, hétfőn telefonálok, és megpróbálok mielőbb időpontot kérni Rencz vagy Breyer doktornőhöz...
A sportolást ma délután már el is kezdtem, a diétát is próbálgatom addig is amíg nem kapok gyógyszert.
A sportot heti hány alkalommal kell űzni, hogy hatásos legyen? Heti 2-3 1 órás alkalom elegendő kezdésképpen?
Köszi
Huhhh, értem. És ez lehet bármi, igaz? Akár biciklizés, akár tornatermi óra, a lényeg a mozgás gondolom...
Az utóbbi évben szinte semmit sem sportoltam, akkor fel kell kötnöm a gatyát!!! Biztos nagyon megterhelő lesz az elején, de majdcsak megszokom...Sajnos ez van, muszáj lesz, az egészségem a tét!
Igazából mindegy de a kardio a legjobb. Torna és bicaj az teljesen jó.
Kajánál meg van szabva egyénre szabottan hogy milyen elosztásban kell enni. Ha valaki sovány akkor általában napi 220g ch-t kell enni 5 felé osztva 40-30-70-30-40-10
Reggelire csak lassu ch-t lehet enni uszira fele gyors fele lassú, ebédre minimum 60g lassu max 10 gyors de lehet mind lassú, uzsira lehet csak gyors vacsira és utóvacsira csak lassú.
Lassú ch: teljekirölésű kenyér ( minimum 70% tk liszt), durum tészta, korpás keksz basmati vagy barna rizs.
Gyors: gyümölcsökdibaetikus sütik, gyümijoghurtok és tejtermékek.
tilos: cukor, fehér liszt, szőlő,g.dinnye, aszalt gyümi.
Így hirtelen ezek jutnak eszembe.
Huhh, ezt sem lesz könnyű betartani, de próbálkozom.
Még azt kérdezném, hogy neked melyik gyógyszert írták fel? Meforal vagy Metformin? Ezeket majd terhesség alatt is lehet szedni? Van különbség a kettő között? Nekem melyiket írják majd fel? Ezt lehet tudni?
Nagyon szépen köszönöm a segítséged!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!