Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet azért nem jön meg a...

Lehet azért nem jön meg a menstruációm mert nem volt peteérésem sem ebben a hónapban? Vagy attól még megjöhet?

Figyelt kérdés
Két napja késik, mai teszt negatív. Nincsenek a szokásos PMS tüneteim, hanem csak a mellbimbóm fáj és egyre több pattanásom lesz. Egy hete két napig barnás folyásom volt. Lehet akkor volt csak peteérésem? Mert akkor együtt voltunk sokat. Most valami hormonzavarom van, vagy lehet úton van a baba?
2012. aug. 29. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem még várj pár napot és utána teszteljél. Lehet korán csináltad meg illetve nem reggeli első vizeletből.
2012. aug. 29. 10:42
 2/6 anonim ***** válasza:
egyébként mindig pontos a ciklusod.
2012. aug. 29. 11:37
 3/6 A kérdező kommentje:
igen, annyi csúszás lehetséges, hogy vagy 28 vagy 29 napra jön meg. De ma már a 30. napom van. és máskor középidőtől leszakadnak a cicijeim meg minden bajom vcan és most csak az, amit fent írtam..
2012. aug. 29. 12:20
 4/6 anonim válasza:

Szia,

Nekem ugyanez a problémám van.

Általában minden hónapban 28-29 naposak a ciklusaim, eddig mindig volt peteérésem is, nagy valószínűséggel ebben a hónapban nem, mert középidőben voltam ultrahangon. Már a 33. napon vagyok, de még mindig nem jött meg, barnás folyásom nekem középidőben volt, amikor a peteérésnek kellett volna lennie, de az nem volt. Nekem is az átlagnál pattanásosabb volt az arcom, most kezd nagyjából elmúlni, remélem pár napon belül megjön...

2012. aug. 29. 13:44
 5/6 A kérdező kommentje:
máskor attól még lehetett peteérésed nem? nem értem én se mivan velem, mert nagyon rendszeresek a ciklusaim, mindig van peteérés, mindig pontosan jön meg, stb....
2012. aug. 29. 14:16
 6/6 anonim válasza:
Igen, volt, mert ultrahangon nézték, és éreztem is. Ez az első hónap, hogy nincs.
2012. aug. 29. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!