Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a melleim nottek es erzeken...

Ha a melleim nottek es erzekeny a mellbimbom, viszont meg a nemvart elott vagyok, akkor mar kimutatja a teszt? ( menszi elott sosem "bajlodok" a melleimmel) 4 napom van meg a nemvartig.

Figyelt kérdés
2009. júl. 26. 17:34
 1/8 anonim ***** válasza:
A teszt még nem hiszem hogy kimutatná. Légy türelmes. Nemvárt napján tesztelj. Remélem babás vagy!
2009. júl. 26. 17:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Van teszt, ami a beágyazódás után 3 nappal mutat, tehát a nemvárt előtt 6-7 nappal. Ezt a dobozon fel is tüntetik.
2009. júl. 26. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:

sajnos az, hogy eddig nem volt ilyen nem biztos, hogy azt jelenti, hogy most baba van... sajnos nincs két egyforma ciklus, legalábbis én így vagyok vele.

ettől függetlenül szerintem nyugodtan tesztelj, van, akinek korán kimutatja.

2009. júl. 26. 17:46
 4/8 anonim ***** válasza:
A Gábriel nevű teszre rá van írva, hogy a beágyazódás utáni 3. napon már kimutatja, esetleg próbáld meg holnap. Remélem, olyan eredményt hoz, amilyet szeretnél! :)
2009. júl. 26. 18:55
 5/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen az eddigi hozzaszolasokat...de a menszi miatt nem hiszem hogy a melleim latvanyosan nonenek.. :) de megirom,hogy mi lett az eredmeny..
2009. júl. 26. 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:
a gabriell kimutatja korábban mint a többi?
2009. júl. 26. 19:51
 7/8 A kérdező kommentje:
Nekem egy digitalis clearblue van itthon,az nem olyan megbizhato?
2009. júl. 26. 20:34
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ezen az oldalon találsz például választ.

De a gyakorikerdesek-en is, ha a keress! mezőbe beírod.

2009. júl. 26. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!