A 31. napom van ma, kb.10 napja feszülnek a melleim, a mellbimbóim fájdogálnak, viszketnek. A hőm egy hete 37 (digitálissal, hüvelyben). Lehet baba?
Figyelt kérdés
A ciklusaim általában 28 naposak. Néhány napja "evési rohamok" jöttek, aztán úgy három napja folyton úgy érzem, ki vagyok száradva, mindig innék. A petefészkem időnként picit szurkál, a köldök alatt is érzek egyszer-egyszer szurkálást. Volt peteérésem, együtt is voltunk a párommal. A méhszájam tapintható, könnyen elérhető, kemény. Folyásom nincs, de nincs a menstruációt megelőző "vizes" folyás sem. Köszönöm a válaszokat! :)2008. máj. 13. 08:58
1/11 anonim válasza:
Ezt akár én is írhattam volna. :)
Nekem még 8 napon van a mensiig, de a mellbimbón szintén viszket, a hőm megugrott ma, ami jó, mert beágyazódásra utalhat, evési rohamok szintén, sokat iszom, köldök alatti szurkálás is kipipálva. PÉ-m nekem is volt, akkor együtt is voltunk rendesen, folyás nincs, szóval nagyon reménykedek.
Drukkolok neked is.
És olvasgatva más hasonló kérdéseket és válaszokat, szerintem reménykedhetsz.
Tetszteltél már?
2/11 anonim válasza:
Próbálj tesztelni. Az nagyon biztató, hogy nem jött meg, mert ez a legtutibb jel.
3/11 anonim válasza:
Ha eddug pontos volt a ciklusod, akkor tuti jön a baba, de már egy tesz is biztosra kimutatja.
4/11 anonim válasza:
Ezek a jelek rám is illenek! :-)
Drukk,
7 hetes kismami
5/11 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok, de nekem még van pár nap a mensiig! Tesztelj! aztán írj, hogy mi lett! Sok Sikert!
7/11 anonim válasza:
Miért nem tesztelsz? Én a helyedben már régen teszteltem volna! Szerintem a tünetek alapján nagy esélyed van a babára! Hajrá! Irány a gyógyszertár.....
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a bíztatást! Tegnap délután 13 óra 30kor teszteltem (Corax Be Sure)... és POZITÍV LETT!!!! :)
2008. máj. 14. 07:36
9/11 anonim válasza:
Gratulálok a pozítiv teszthez! Az én méhszájam is könnyen tapintható és kemény, nekem még folyásom is van, remélem én is babás vagyok! Sok boldogságot nektek! Vigyázz magatokra!
10/11 anonim válasza:
Mióta érzed ezeket a tüneteket? mármint hogy fáj a melled és hogy szurkálnak odabennt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!