Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha megjött, akkor ugye nem...

Ha megjött, akkor ugye nem lehetek terhes?

Figyelt kérdés
3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót, nem állt helyre a ciklusom, az első hónap menzesze ki is maradt, a másodikban 4 napig tartott, és főleg barna volt és kevés. 35 nap elteltével megint kezdődött a barnázás, de végre rendesebb menstruáció lett belőle, már egy hete tart. Még amikor csak barna volt, az első nap teszteltem negatívat. Ha megjött, akkor ugye nem lehetek mégis terhes? Igazából csak nem akarok feleslegesen megcsinálni még egy tesztet, az utóbbi hónapokban kicsit túl sokat csináltam a vérzéskimaradás miatt :)

2012. aug. 25. 18:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elszomorítani, de én pont így jártam, hogy 11-15 közt mensim volt, 20-án pici barnázás, 22-én(!) naon-naon halvány pozi teszt, ma kicsit erősebb.... Valszínleg előtte 7.én volt egy pé, amiből összejött, mert mensitől számítva ugye még csak újabb pé lenne esedékes... Én spec. örülök, mert ez volt a cél, csak leirtam mint tanúlságot.

A sok barnázás egyébként is annak a jele, hogy valami még nem smakkol rendesen, szal. szerintem ha már elmúlt a mensid, kb. 6-8 nap múlva csinálj egy 10-es tesztet,az már mutatná, ha esetleg mensi előtt összejött volna valami(kiskatonák megtermékenyítettek, de mire beágyazódás megkezdődik, addigra a mensi lezajlik. Nálam vhogy így lehetett)

2012. aug. 25. 19:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Nem lennék szomorú, csak az utóbbi időben több ezret költöttem terhességi tesztekre, és még azt a 600 forintot sem költeném rá újra feleslegesen...
2012. aug. 25. 20:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként ez a barnázás még a tabletta előtt kezdődött, addig soha nem volt, de azt mondta a nőgyógyász, hogy még pár hónapig normális a felborult menstruáció.
2012. aug. 25. 20:04
 4/4 A kérdező kommentje:

Ja, és még egy adalék, ha számít valamit :) Ebben a hónapban kezdtem el mérni a hőmet (pontosabban, amikor megjött rendesebben, meg szeretném nézni, hogy egyáltalán van-e peteérésem), és eléggé leesett a menzesz alatt folyamatosan:

[link]

2012. aug. 25. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!