21. napon haspuffadás, enyhe ciciérzékenység, esélyes lehet a baba, vagy még túl korai?
Szia!
Én a 22.napon vok.Én sem akarom elhinni:haspuffadás,gyakori vizelés(éjszaka is),émelygés,éhség,fáradság.
Mi is babát szeretnénk,Ő a harmadik lenne.Egy bő hét múlva tesztelhetünk!!!Már annyira várom!
Remélem mindenkinél ezek babás tünetek!
Szia !
A harmadik válaszoló vok.Nekem a beágyazódáskor leesett a hőm 36,8.Egyébként peteérés után mindig 37 szokott lenni.Ma 37,1 volt.Olvastam,hogy van akinél beágyazódáskor visszaesik a hő.
Lassan kész kis fórum jön létre, aztán együtt szülünk. :)
(2. válaszoló)
Amúgy nekem PÉ-kor sem szokott 37 fölé menni, most is csak 36.5.
Van akinek nem mutat semmi különöset a hőgörbe, sőt, van akinek a teszt is csak a mensi 1-2 hetes késése után lesz poz.
De azért nagyon reménykedek abban, hogy mindannyian babásodunk. :)
Aztán gyertek ám vissza, ha tesztre kerül a sor, és számoljatok be, hogy ki hogy áll, mert ha poz. lesz, akkor biza együtt szülünk majd, majdnem egyszerre. :)
Drukkolok mindenkinek.
Én amúgy a pocakfelfújódáson, cici viszketésen, enyhe vizeletingeren kívül, néha- néha van hányingerem, illetve szurkál a pocak. :)
Nagyon reménykedem.
És ma végre a hőm is megugrott, ami beágyazódásra utalhat. Elviekben 7DPO-nál van beágyazódás, én csak 6DPO-nál vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!