2/35 anonim válasza:
Hat en nem tudom, pedig jo par tesztet lattam mar.. Van rajta egy sarga csik, egy feher es egy rozsaszines. Nem tudom, szamomra nem egyertelmu.
22 hetes kismami
4/35 anonim válasza:
Kedves 2.! Ez a bajom nekem is. De szerintem a rózsaszín az a "jó" csík, ezért írtam, h nagyon halvány pozi.
5/35 anonim válasza:
Osztom a 2.véleményét,ez a teszt mindenféle színben játszik! Én inkább hajlok a negatív felé. Volt már nekem is hasonló tesztem,mikor sokat állt a pisi után!
7/35 anonim válasza:
Hány napos késés után csináltad?Ha 3-2 nap késés akkor van rá esély,hogy pozitív.Az enyém is kábé így nézett ki 3 nap késés után.
8/35 anonim válasza:
Szerintem ez egy elázott negatív teszt, bár a kép nem túl jó....
9/35 anonim válasza:
elég rosz minőségü a kép sajnos nem igazán egyértelmű,szerintem holnap reggel ismételdd meg és linkeldd be hátha az egyértelműbb lesz
10/35 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!