Hányadik hónapban sikerült a Clostival teherbe esnetek?
Figyelt kérdés
És hogy alakult a folyásotok?2009. júl. 24. 16:04
1/10 anonim válasza:
2 alkalomból 2x sikerült az első hónapban. Sajnos az első baba elment, de fél évre rá újra pozitív lett a teszt.
Lehet, hogy felelőtlenség, de én nem figyeltem a folyásomat, sorry!
2/10 anonim válasza:
Nekem ez a második hónap, és még semmi. Elég sok folyásom lett.
3/10 anonim válasza:
Decemberben szedtem, sok folyásom volt tőle és egyfolytában szurkált a hasam. Januárban nem szedtem, még pé-kor sem volt folyás, csak hőből tudtam és a ciklus napokból következtetve, és teherbe estem. Menzi előtt sem volt folyásom pedig szokott. De ez mindenkinél más. Nekem ugyan olyan tüneteim voltak kivéve a folyást mint menzi előtt.
Minden jót!
32 hetes km
4/10 anonim válasza:
2. hónapban sikerült. Folyásra nem emlékszem,mármint hogy hogyan alakult.. sajnos. Vezettem hőgőrbét, onnan tudtam, hogy terhes vagyok.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nekem a 3. Clostis hónapom...
2009. aug. 18. 06:10
6/10 anonim válasza:
Nekem 3 Clostys hónapom volt, és egyik sem sikerült.
7/10 anonim válasza:
én 1 honapig szedtem és egyböl sikerült teherbe esnem 3 as ikreket várok 16 hetes kismama vagyok.folyásom semmilyen sem lett.
8/10 anonim válasza:
Nekem sajnos nem segített a Closti. (mindent összevetve 9 ciklusban szedtem)
9/10 anonim válasza:
én pcos vagyok és az első hónap után összejött a babó. sok sikert!
üdv. 6 hetes kisbaba anyukája
10/10 anonim válasza:
nekem sem sikerült closti, mert ha nincs peteérés rögtön clostit adnak pedig van valami oka annak hogy nincs peteérs ezt kellene kideriteni és aztán clostizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!