9 hetesen kellett visszamennem az orvoshoz, és nem csinált se hüvelyi, se hasi ultrahangot. Azt mondta majd csak a 12. héten. Ez nálatok is így volt?
Nekem a 12.hét előtt már 3x volt uh-m. Először 6hetesen mentem el, csinált uh-t, de csak petezsák volt, 2hét múlva vissza, ott már volt embrió, 10hetesen vérezgettem így mégegy uh.
Nincs lehetőséged másik dokihoz menni?
Ezen ne aggódj! Nekem is voltak ilyen szurkálások, a derekam is fáj, én is rögtön méhenkívülire gondoltam, de nem volt semmi ilyesmi.
Ráadásul ha jól tudom, a méhenkívülinél olyan fájdalmak vannak leggyakrabban, hogy az ember a falat kaparja.
Nem lesz semmi gond, ne aggódj! De azért majd írj, ha már láttad is a picurkádat és minden rendben!:)
A kis szurkálások rendben vannak.
Én 6 hetesen voltam először, akkor csak a szikhólyagot látta az ultrahangon, de nem mondott semmit biztosra. 8 hetesen kellett visszamenni, hogy van e valaki a petezsákban. S volt, szívhanggal együtt :-).
Utána pedig a 12 hetes nagy ultrahangra kellett visszamenni.
Nekem ez így normális. A 6-8 hét között nem tudtuk, hogy van e baba, mert nem mutatta meg magát, csak a zsákot láttuk. De, hogy én várjak a 12.hétig. Az kizárt dolog lett volna.
S ez magán doki?
16os vagyok.
Megkérdezhetem, hogy mennyit kér el ennyiért? Nekem 11eft volt egy vizsgálat mindennel együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!