A méhem közepén van egy sövény, ami ketté választja majdnem a méhem. Inszem lesz holnap. Hogyan tudok kihordani babát vagy babákat (clostit szedek, lehet, hogy kettő lesz)?
Figyelt kérdés
Már voltam terhes,de elment2008. máj. 11. 15:11
1/5 anonim válasza:
clostit szedtem , de szerencsére spontán terhességem lett, gondolom az inszemitáció is hasonló mint a normálmegtermékenyülés, csak segítenek.A closti miatt nem biztos hogy iker lenne, nekem is elméletileg egyedül van. A méhed deformáltsága nem indokolja, hogy ne hordd ki, inkább a nyálkahártya minősége , meg tudjon tapadni a baba stb... Remélem sikerül
2/5 anonim válasza:
Kolléganőmnek ugyan olyan a méhe, mint amit leírtál. 3 éves egészséges kisfia van, holott megmondták neki: nem lehet gyereke. Se koraszülött nem volt a gyerek, semmi. Úgyhogy nyugodj meg, nem hiszem, hogy ez oka lenne egy vetélésnek ha rendesen megtapad!
3/5 anonim válasza:
Szia!
Nekem is van 2 ismerősöm,akinek ilyen méhe van.
Az egyik 3 gyereket szült időre,semmi gond nem volt egynél sem,a másik az 5 héttől végig a kórházban feküdt,végig görcsei voltak,32 hétig bírta így is.De nem lett baja a babájának.
Az,hogy mennyire lesz problémás a terhességed,nagyban függ az elváltozás mértékétől,de gondolom a dokid ezt elmondta.
Ikerterhesség kihordását semmiképp nem szokták ez esetben javasolni,az még az életetekbe is kerülhet.
De ez ma már mütéttel megoldható,így nagyban lecsökken a kockázat a terhesség kihordására.Neked ezt nem javasolták?
Mert gondolom,ha jártál már dokinál,akkor észrevették már nem most.Legalábbis,az én ismerősömnek,aki nagyon problémás volt ezt javasolták,ha akarna mégegy babát.
Sok sikert neked,üdv
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Megnyugodtam.Azért aggódtam,mert már 3 baba elment az elmúlt években, ezért arra gondoltam emiatt,esetleg nem tud nőni.A műtétet javasolták, igen, de megvan az a kockázata, hogy ott valamennyi területen
2008. máj. 12. 16:05
5/5 A kérdező kommentje:
Még az előzőhöz.Valamennyi területen nem tapad meg a baba.Esetleg elvékonyodik. Szerettem volna így megpróbalni.Szóval nagyon rendesek vagytok.Köszönöm még egyszer a megnyugtatást.De jó lenne ha egy összejönne
2008. máj. 12. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!