Ezek lehetnek a várandósság tünetei?
Figyelt kérdés
Fáradtság, hasszurkálás, lefelé is nyilall, semmilyen folyásom nincs, és a napokban kéne megjönnie (nem mindig pontos), peteéréskor voltunk együtt.2012. aug. 21. 10:42
1/5 anonim válasza:
Lehetnek terhesség jelei! Ezek nálam is megvoltak, főleg a fáradtság!
Sok sikert, majd írj!
Mikor tesztelsz?
2/5 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék csalódni, a vasárnap délutáni teszt negatív lett (sokat is ittam előtte, nem volt koncentrált a vizelet), de nem akarom elhamarkodni. Ha nagyon stresszelek, akkor 1 hetet is késik, de most nem vagyok ideges, inkább picit izgatott, hátha... :)
2012. aug. 21. 10:49
3/5 anonim válasza:
Lehet baba persze.De ha a napokban kéne megjönnie akkor a vasárnapi teszt az korai volt.Akkor tesztelj ha nem jön meg,és mindenképpen reggeli elsőből.
4/5 A kérdező kommentje:
persze, tudom, akkor érdemes tesztelni, ha késik, csak eddig nem voltak ilyen tüneteim, pont a 10. nap körül kezdett szurkálni peteérés után, mikor a beágyazódás lehetett akár, és azóta is vannak tünetek, amik menzi előtt nem szoktak lenni, emiatt persze rögtön teszteltem, de elméletben tudom, hogy feleslegesen :o)
2012. aug. 21. 10:57
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is voltak gyanús tüneteim, de a PMS tünetek is megvoltak, csak az a nyamvadt fáradtság meg éhség volt gyanús. Úgy voltam vele, hogy ha vannak tünetek, akkor ugyae azt a HCG okozza, tehát a tesztnek pozitívnak kell lennie. Nem várt napján reggel teszteltem és full negatív lett. Rá három napra meg halvány pozitív. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!