Ha a tüszőrepedésem később volt, akkor valószínűleg
a mensim is később jön meg? Eltolódhat ez miatt? Eddig
mindig 27-28 naposak voltak a ciklusaim, ez az első
babavárós hónapom. (bizakodós hónapom)
Figyelt kérdés
Még nem figyelgettem soha a folyásomat sem,hőmet sem és egyáltalán nem figyeltem ezekre a dolgokra.Ezért nem tudom a kérdéseimre a válaszokat.Eddig mindig pontos volt a mensim is,most számíthatok"csúszásra"?Létszíves segítsen nekem valaki!Köszönöm!
2009. júl. 23. 17:44
1/9 A kérdező kommentje:
Igazából,ha logikusan gondolkozom,ha eddig nem volt "csúszás",most miért lenne,igaz?Hát,ez azért fordult meg a fejemben,mert ez a 4. gyógyszer mentes hónapom és talán most ürült ki a szervezetemből.Tudom,hogy az újabb bogyókban nincsen annyi hormon stb...sőt várni sem kell a "szervezet tisztulására",de hát attól az én kérdésem még kérdés marad :S Tud nekem valaki segíteni?Köszönöm előre is a válaszokat!
2009. júl. 23. 18:05
2/9 anonim válasza:
Nekem az a gondom a kérdéseddel, hogy Nem derül ki, hogy mit akarsz!
Mennyit késik már a vérzésed, és miből gondolod, hogy később volt tüszőrepedésed?
2009. júl. 23. 19:51
3/9 anonim válasza:
Én meg azt nem értem, honnan tudtad eddig, hogy mihez képest van később. A Te ciklusodnál elvileg a 14. nap körül kéne lennie.
2009. júl. 23. 19:57
4/9 anonim válasza:
Tehát új próbálkozás: Eddig gyógyszert szedtél, azért volt 28 napos a ciklusod. Most hagytad abba és érdekel, hogy mikor áll be a ciklusod, mikor fog megjönni? Jól értem? Ha így van, a válaszom az, hogy ez egyéni. Számíts a csúszásra. Ha a pé idejére vagy kíváncsi, szerintem végezz lh-tesztet.
Köszönöm,hogy megpróbáltatok válaszolni a kérdéseimre.Pontatlanul tettem fel,bocsi.Ez a diagramom.Először vezetek ilyen módon ciklus naptárt.Fel tettem egyszer a görbémet és akkor egy hölgy azt mondta,hogy későn van tüszőrepedésem és ő sárgatest elégtelenségre is gyanakszik.Mivel eddig nem nézegettem a folyásomat,sem a méhszájamat,csak a napokat számoltam,hogy 28.napra kell megjönnie és akkor készültem.Viszont most babát szeretnénk,így én is megpróbálom figyelni a ciklusomat.A hölgy,aki szerint későn van tüszőrepedésem,ő mondta,hogy valószínűleg eltolódik a mensim.Nos,nekem addig még 2 napom van.Tehát valószínűleg eltolódik a ciklusom?Amióta nem szedem a gyógyszert,azóta is 27-28 napra jön meg,akkor ezentúl számítsak rá,hogy 32 napos is lehet egy ciklusom csak,mert későn van tüszőrepedésem?Szombaton,vagy vasárnap kellene nem megjönnie.Köszönöm a segítségeteket és érdekelne,hogy kinek milyen tapasztalatai vannak.
2009. júl. 23. 21:49
6/9 anonim válasza:
A görbéd szerint a 20. napon volt ovulációd. Tehát számíthatsz rá, hogy csúszni fog a nemvárt ideje is. Szerintem. De ettől még nem biztos, hogy sárgatest hormon elégtelenséged van. Csak egyszerűen később volt az ovulációd. Akár még baba is lehet, mert mert fent van a hőd. De szerintem csak a 32. nap után tesztelj. Addig megtőrténik a beágyazódás, és kimutatja a teszt is.
2009. júl. 23. 22:14
7/9 anonim válasza:
10.napon volt ovulacio, 14-16nap mensiig, egyelore terhesnek nezel ki
2009. júl. 23. 22:25
8/9 anonim válasza:
Én is a későbbire gondolok, de ha mégis 10-e, akkor is jókor voltatok együtt.
2009. júl. 24. 09:25
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!A tesztel várok(korai is lenne) és a hétvégi utazásnál azért készülök a mensire is,hátha...bár nincsen semmi mensesre utaló jelem eddig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!