Mennyi az esélye, hogy az előváladéktól teherbe estem? Hány százalék?
Figyelt kérdés
A párom nem élvezett belém, de szeretkeztünk gumi nélkül, és sajnos pont a legtermékenyebb napjaimban vagyok. Kérek mindenkit, hogy mellőzzük a bunkóságot, mert szerintem mindenkinek jobb, ha kultúráltan kommunikálunk.2012. aug. 20. 02:48
1/7 A kérdező kommentje:
annyit még hozzátennék, hogy a végén a párom nagyon nehezen ment el
2012. aug. 20. 03:08
2/7 A kérdező kommentje:
a guglit már át tanulmányoztam de mindenhol máshogy írja
2012. aug. 20. 03:17
3/7 A kérdező kommentje:
valamint az interneten található ovulációs kalkulátorok szerint termékeny időszakban voltam a szeretkezés alatt. viszont a menstruáció elmúlása utáni 9. napon szeretkeztünk. a ciklusom kb. 26 nap, néha 23-26 nap között van, attól függ...
2012. aug. 20. 03:25
4/7 anonim válasza:
Nem tudom, számszerűleg mennyi az esélye, de az előváladékot a prosztata termeli, így (szerintem) akkor lehet benne spermium, ha már volt előtte egy ejakuláció és a húgycsőben maradt.
5/7 anonim válasza:
Figyelj ez nagyon változó mi így csináljuk,de a "becsuszik",ne halok meg :):)szerintem kb 0-5 % között van,de lehet ír valaki aki pont így lett várandós.Tehát erről ennyit.Ja az én meglátásom az vagy kétszer kell egymás után csinálni,vagy hibázni kell hogy terhes legyen így valaki.
7/7 anonim válasza:
Ha a termékeny napjaidban vagy, akkor lehet rá esély, hogy terhes lehetsz....szerintem most már várj, addig, ameddig meg kell jönnie, hátha nem lesz semmi baj...és küldd légyszi felém pozitívumokat baba-ügyben, mert én meg nagyon szeretnék teherbe esni...30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!