21 éves vagyok és nincs jelenleg barátom.Anyukám épp ma mondta,hogy ennyi idősen már megvoltam neki.Tudom ez akkor volt,de a környezetembe a két véglelet látom.Van,aki 35 évesen esik teherbe és vannak,akik 16-17 évesen.Hány éves korban "van itt az ideje"?
Amíg a nő kiéli magát karrier építés terén és rájön nem jött be.Ez kb 30-as éveinek eleje..
2012. aug. 19. 21:01
2/11 anonim válasza:
atlag 28 evesen (mar tul vagyunk a tovabbtanulason, esetleg karriert is sikerult epitenunk) es a szemelyisegunk es eleg erett mar a csaladepiteshez.
Egy tv musorban mondta egy neves pszichologus.
2012. aug. 19. 21:05
3/11 anonim válasza:
Akkor van itt az ideje, mikor te erzed, esszel es szivvel, hogy itt az ideje.
(En mar 15 evesen tudtam, hogy 25 evesen akarok szulni, ket gyereket akarok es 30 eves koromig meg akarom szulni a kettot. 27 evesen szultem az elsot, 29 leszek, remelem meg belefer 30 elott a masodik.)
2012. aug. 19. 21:08
4/11 anonim válasza:
Egyéni helyzet függő :)
Elvégeztem a fősulit, utolsó évben házasodtunk a párommal, aztán dolgoztam egy évet és jött a baba. Ekkor voltam 26 éves.
Nekem ez optimális. De ha nem találtam volna meg a párom, akkor hiába tervezgetek X éves koromra gyereket. Szóval kicsit szerencse kérdése is, hogy hogyan jönnek össze a dolgok.
2012. aug. 19. 21:09
5/11 anonim válasza:
Amikor mindkét fél megérett rá, van valamennyi anyagi háttér, és megjön az őszinte vágy :) Ez mindenkinél máskor jön el. Nálam pl. 20 évesen volt az a pont, ahol úgy éreztem, anya szeretnék lenni (szerencsére a párom is vágyik rá). Más kérdés, hogy akadt egy kis gubanc a fogamzásgátló abbahagyásával, és még nem jött helyre a ciklusom, de próbálkozunk. Én sosem voltam karrierista, járok egyetemre, ami mellett nem lesz gond a baba (védőnő leszek :)), anyagi stabilitás van. A 30-as éveket első babára én már nagyon későnek látom, de ez én vagyok. Valaki az én koromban bulizni vágyik, én egyáltalán nem.
2012. aug. 19. 21:10
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2012. aug. 19. 21:14
7/11 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy akkor van itt az ideje szülni, amikor te úgy érzed most szeretnéd. Nem szabad hasonlítgatni máshoz magunkat. Mindenkinél más időpontban jön el. Épp ezért a 30 év sem késő még, sőt valaki - egyre többen - közel a 40-hez szülnek először....Neked kell érezned. Ma már rengeteg lehetőséged van arra, hogy szakemberek figyeljenek rád és babádra.30/N
2012. aug. 19. 21:36
8/11 anonim válasza:
nekem 28 évesen volt ideális a kisebbik húgomnak meg 19 évesen a másik húgomnak meg 37 évesen
szerintem ez alkat függő
helyzettől is függ
az h van e párod
mit akarsz az életben elérni
mikor érsz meg rá
stb....
fizikálisan a 20 évek eleje a legjobb a dokik szerint
2012. aug. 19. 22:11
9/11 anonim válasza:
Én 24 évemet töltöttem be júniusban. Jövő tavasszal szeretnénk próbálkozni a Párommal a babával. Kb. 25, 5 éves leszek, ha elsőre összejön a baba (bár úgy lenne), ha nem, akkor ennél több, de én 25-26 évesen bőven érettnek tartanám magam a szülésre. Viszont, ha 25 évesen még azt érzi a Nő, hogy nem élte ki magát, még bulizna, stb, akkor nem ideális a 25. Amikor már úgy érzi, hogy kész rá, akkor ajánlott szülni. Mások, külső hatásokra nem.
2012. aug. 20. 13:43
10/11 anonim válasza:
En mindig ugy voltam vele h 24-25 mar javaban idealis. 30 felett nem szeretnek szulni (ha minden ugy jon ossze). Jobb az ha fiatalon szuletik a baba. Baratnom annyi idos mint en es most szult, szerintem ideje koran. Most toltom be a 20at (mint o), par ev mulva mar jo lenne egy csoppseg nekem is :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!