Hogy csináljam hogy sikerüljön?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk.Most vasárnap megyünk nyaralni Horvátországba.Ha együtt leszünk a párommal akkor utána az baj ha bemegyek a tengerbe fürdeni?Akkor kimosódik belőlem?Nem tud megtapadni?2009. júl. 23. 12:53
2/5 anonim válasza:
ja és nem megsérteni akarlak de egy jó bioszkönyvet is vihetnél magaddal.
3/5 anonim válasza:
inkább este legyetek együtt, akkor tuti elérnek a megfelelő helyre... kb 1 óra kell nekik, addig érdemes fekve maradni. de ha ezen múlna, már rég kihalt volna az emberiség, szóval azért ne görcsölj ezen, ha van kedvetek együtt lenni, akkor hajrá és ússz bátran :)) jó nyaralást!
4/5 anonim válasza:
Nem kell annak egy óra.Elég,ha pár percig fekve maradsz utána,és felpócolod a lábaid.Nekünk is így jött össze,nekem hátrahajló méhem van.
5/5 anonim válasza:
Én együttlét után tampont tettem be, úgy mentem a tengerbe. Nem attól féltem, hogy a víz kimossa a spermát, hanem hogy a nyitott méhszájon át bejut. (Ovulációkor nyitva van.)
Eleve szoktam együttlét után egy mini tampont betenni, mert a páromnak sok a spermája, és úszni szoktam benne, hiába fürdök meg együttlét után. Inkább beteszek egy tampont is, ami felszívja a nagy részét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!