Ha hosszú a ciklusom akkor az akadály lehet a teherbeesésnél?
//babatervezok.otthona.net/
Ebben a témában ennél jobb oldalt még nem találtam.
Szia, én javasolnám nőgyőgyász felkeresését. Kér egy laborvizsgálatot, csinál egy ultrahangot, és lehet, hogy meg is oldja a problémátokat. Mi is próbálkoztunk egy ideig magunktól, aztán mivel már nem vagyunk túl fiatalok, inkább elébe mentünk a dolgoknak. Doki megvizsgált (mindkettőnket), felírt valamit, következő ciklusban sikerült!:) Szóval irány egy nődoki (akinek azt mondjátok, hogy már 1.5-2 éve próbálkoztok, hogy egyből komolyan vegyen)! Sok sikert!
12hkm
Szia!
A peteérés általában a menstruáció napjától vissza 14 nap. A peteérés előtti időszak szokott megnyúlni. Próbálj meg Lh tesztet venni (Babaproject unas shop).
Nekem 36-42 napos ciklusaim vannak, két hónapig figyeltem mikor van peteérésem a teszt segítségével harmadik hónapban terhes lettem, immár harmadjára is! :)
Ha van peteérésed lehetsz terhes is! :) :) Ne aggódj!
Szülésznő/Védőnő
Szia!
Nekem 31 naposak a ciklusaim. Az összes interneten fellelhető kalkulátor 16-20 nap közzé teszi a pémet, de nekem nem akkor van hanem a 13-14 nap körül. Inkább azt figyeld, hogy mikor van erősebb, "tojásfehérjés" nyákod, az mutatja a termékeny időszakot. És mindenképp menj el orvoshoz, mert oka lehet annak, hogy most így kitolódott a ciklusod. És a babatervezok.otthona.net tényleg nagyon jó!Sok sikert!
Ne en irhatnek neked errol mert nekem olyan ossze-vissza ciklusaim voltak, hogy csak na. Volt 26 napos de volt 42. Mindket babam hosszu ciklusban fogant. Az elso a 28-dik napon egy 42 napos ciklusban. A masodik a 22-dik napon egy 36 napos ciklusban. Onnan tudom, hogy amikor pozitiv lett nallam az ovulacios teszt onnan 14 napra szamitva megjott mindig a mensi pontosan, persze kiveve amikor babas lettem. A ciklusaimat mindig a peteeres +14 nappal tudtam csak kiszamolni mahogy nem ment olyan ossze-visszak voltak es hosszuak.
9 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!