Tényleg lehet érezni a beágyazódáskor hasszurkálást?
Én is éreztem szex után 1 héttel épp! A jobb oldalon , de csak 1 pontban, - nagyon!
És abból az együttlétből fogant a babánk, akit most várunk, - szóval, én hiszek benne! :-)
szia! :)
mi is 3 hónapig próbálkoztunk, a 3-dikban sikerrel jártunk, de nem volt szúrkálás érzésem, viszont rá egy héttel sárkánnyá változtam :)))! hihetetlenül ideges, hisztissé váltam, gondoltam biztos azért mert meg fog jönni nemsokára, aztán jött a sokat pisilek része a dolognak, akkor már gyanús volt :). de semmi egyéb tünetem (hányás, émelygés stb) nem volt, csak ez a kettő, pisi és hiszti :). nagyon szorítok neked! :)
pusza
Sziasztok!
Hát el sem hiszem! Holnap kellett volna megjönnie a mensimnek, de nem bírtam tovább és csináltam ma reggelt egy érzékeny terhességi tesztet és POZITÍV lett!!!! :)) Szóval azt hiszem jól éreztem a hasszurkálást! Meg kezdett gyanússá válni, hogy folyton pisilnem kell és olyan a mellem mint a szikla....
Köszönöm a válaszokat!
Boldog babavárást mindenkinek! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!