Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tényleg lehet érezni a beágyaz...

Tényleg lehet érezni a beágyazódáskor hasszurkálást?

Figyelt kérdés
Három hónapja próbálkozunk a párommal. Most is együtt votlunk félidőben és a peteéréshez képest kb most vagyok a 7-8. napon. Mindig mosolyogtam, amikor erről a hasszurkálásról olvastam, hogy lehet e ennek valami alapja! De most nekem is érdekesen szurkál a hasam a méhem tájékán. Mi a véleményetek? Tényleg lehet érezni a beágyazódást vagy ez nem valószínű hogy összefüggésben van vele?
2008. máj. 10. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Én is éreztem szex után 1 héttel épp! A jobb oldalon , de csak 1 pontban, - nagyon!

És abból az együttlétből fogant a babánk, akit most várunk, - szóval, én hiszek benne! :-)

2008. máj. 10. 14:32
 2/8 A kérdező kommentje:
Én nem kifejezetten egy ponton éreztem. Inkább egy pici területen, egymás mellett és elég intenzíven! Köszönöm a választ! :)
2008. máj. 10. 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Jó kérdés. :-) Én a peteéréshez képet a 11. napon és ma kezdett kicsit sejtetően szorítani a hasam. Remélem nem a mensi előjele. :-)
2008. máj. 10. 15:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia!Én is érzek szurkálást a bal oldalon egy pontban.De mindig. Néha belenyilal és eltart néhány másodpercig.Nálatok ez hogy van.Most vagyok a ciklusom 20. napján.Akkor lehet, hogy én is a beágyazódász érzem?
2008. máj. 11. 07:08
 5/8 anonim ***** válasza:
De NEM mindig!Bocsi, elírtam:)
2008. máj. 11. 07:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy tényleg azt éreztük. Nekem elmúlt, úgyhogy remélem az volt. Kb 1 órán belül éreztem kétszer, de akkor intenzíven! nem tudom... Nagyon bízom benne! :)
2008. máj. 11. 23:23
 7/8 anonim ***** válasza:

szia! :)

mi is 3 hónapig próbálkoztunk, a 3-dikban sikerrel jártunk, de nem volt szúrkálás érzésem, viszont rá egy héttel sárkánnyá változtam :)))! hihetetlenül ideges, hisztissé váltam, gondoltam biztos azért mert meg fog jönni nemsokára, aztán jött a sokat pisilek része a dolognak, akkor már gyanús volt :). de semmi egyéb tünetem (hányás, émelygés stb) nem volt, csak ez a kettő, pisi és hiszti :). nagyon szorítok neked! :)

pusza

2008. máj. 13. 08:16
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát el sem hiszem! Holnap kellett volna megjönnie a mensimnek, de nem bírtam tovább és csináltam ma reggelt egy érzékeny terhességi tesztet és POZITÍV lett!!!! :)) Szóval azt hiszem jól éreztem a hasszurkálást! Meg kezdett gyanússá válni, hogy folyton pisilnem kell és olyan a mellem mint a szikla....

Köszönöm a válaszokat!

Boldog babavárást mindenkinek! :))

2008. máj. 13. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!