Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Laparoszkópiás műtét alatt...

Laparoszkópiás műtét alatt lélegeztetnek vagy milyen a műtétnek a folyamata?

Figyelt kérdés
Csak annyit tudok hogy altatásban lesz igazából nem sok mindent de akinek van tapasztalata írjon legyenszives! Köszönöm

2012. aug. 16. 16:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem is altattak amikor a méhszájsebemet műtötték. Iszonyú idegs voltam már az azt megelőző éjszaka. Még az is felmerült bennem, hogy ott fogok meghalni, nem ébredek fel az altataásból.:) Nem így történt:) Semmire sem emlékszem onnantól hogy megkaptam a vénámba a cuccot. Felőlem agyműtét is lehetett volna:) Nem mondták hogy volt tubus, és nekem nem is volt utánna hányingerem, pedig elég hányós vagyok. Tök jól ment minden. Ne izgulj! Tudják a dolgukat, az a jobboldal baloldal dolog is vlószínűleg tiszta, csak nem tudják értelmesen elmondani. HA ez megnyugtat, beszélj műtét előtt a dokival. Kérdezz rá hogy mennyibe fog kerülni, és utánna magyaráztasd el amit nem értesz. NYugi, minden rendben lesz!!!!!!!!!!!! Nekem 25.000Ft-ot mondott az aszisztensnő, de csak 20.000Ft-ot adtunk, mert nem volt több. De nem volt kőbe vésve az összeg, és nem írtunk szerződést. Szerintem így is mindenki jól járt.
2012. aug. 16. 17:51
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát igen én is ebben bízom hogy nekik ez csak egy rutin műtét és csak én parázom túl magam! Kérdeztem azt is hogy ez most lehet hogy akkor egy rosszindulatú daganat arra se tudtak semmit mondani hogy nem lehet kizárni pedig a tumormarker eredményem jó!
2012. aug. 16. 17:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha a CEA ill CA125 jó akkor szerintem nincs baj!
2012. aug. 16. 18:43
 14/17 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Engem már nagyon sokszor altattak, először több mint 20 éve császármetszés miatt. Az után nagyon rosszul voltam, napokig kapart a torkom, (gondolom lenyomták a csövet rajta), az első éjjel állandóan arra riadtam fel, hogy elfelejtettem levegőt venni, és másnap reggel alig tudtam felkelni. :-( A második altatásom egy laparoszkópos epeműtétnél volt 6 éve, itt csak aznap délután volt kellemetlen, hogy féléberen hevertem az ágyon, fájdalmaim voltak, de nem volt annyi erőm, hogy gyógyszert kérjek.

Aztán jöttek a lombikok sorban, ami után rögtön felébredtem, és nem volt semmi bajom, sem torokkaparás, sem szédelgés, semmi! Mintha egy jót aludtam volna otthon az ágyban. :-)

Közben volt még egy nőgyógyászati laparom is, egybekötve méhtükrözéssel. Azzal sem volt semmi gond, amint felébredtem utána, rutinos lévén mentem rögtön sétálni a folyosóra, hogy mielőbb elmúljon a puffadás.

Szóval nagyon sokat fejlődött az altatási technika, nem kell parázni tőle. :-)

2012. aug. 16. 19:54
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a biztató szavakat sokat segítettetek! :)
2012. aug. 16. 23:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi lett veled kérdező? Kiderült mit találtak? Amúgy a CA125 ha magas, akkor sem biztos, hogy nagy baj van, saját tapasztalatból beszélek.
2012. okt. 31. 20:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Bocsi, hogy megkésve írok! 2 műtéten túl vagyok! Petefészek daganat volt. Sajnos rosszindulatú! A bal oldali petefészkemet eltávolították. De most már minden rendben van kontrollra kell járnom az onkológiára ennyi.
2013. ápr. 3. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!