A ciklus.hu-n mi jelöli a peteérést? Az ES vagy a + vagy az első szám? Tehat mikor a legjobb szeretkezni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 18:02
12/15 anonim válasza:
Aha,mi eszerint ténykedtünk:)A férjem külföldről akkor ért haza reggel,mikor bejelöltem a görbémen,előző nap még nega volt az ovuteszt,így együttvoltunk 2x is,mivel én egész éjjel főztem,és vártam haza,nem tudok aludni,ha nincs itthon,így megmondom őszintén orgazmusom sem volt,tehát ez is ok,és rá 2 napra volt a tüszőrepedésem,szóval nem 3,hanem 2 nap,de szerintem ez is bíztató:)
13/15 anonim válasza:
Jah,és ez a görbém,ott van bejelölve,mikor voltunk együtt.A többit be se írtam,mert óvszerrel volt.Direkt kislányt szeretnénk a kópé fiunk mellé:)
14/15 anonim válasza:
Jaj, én vagyok a legelső válaszoló, ezek szerint én leszek babás legelőször? :-) De jó lenne! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!