Lehetek-e terhes ha a spermás ujjammal ujjaztam meg magam?
Figyelt kérdés
ráélvezett a barátom a hasamra, utána szétkentem magamon és megujjaztam magam...2012. aug. 16. 12:24
2/7 anonim válasza:
amennyire én tudom - de nem vagyok orvos!! - a spermák a levegőn elpusztulnak, szóval elméletileg nem kellene, hogy baj legyen, gyakorlatilag meg passz...
3/7 anonim válasza:
Szerintem lehetsz!
Akarsz gyereket, vagy mért csinálsz ilyeneket?
4/7 anonim válasza:
Anyaaaaaaam, ennyi esszel......!?
5/7 anonim válasza:
Nekem ez nagyon úgy tűnik, hogy inkább szívatás kategóriás kérdés, hogy ki lehessen tenni a közösségi oldalakra, röhögni egy jót a válaszokon. De ez inkább a kérdező szegénységi bizonyítványa...
Amennyiben tudatlanságból ered, azt tanácsolnám a kérdezőnek, hogy a netet ne csak facebookozásra és hasonlókra használja, a biztonságos szex témakörrel is milliónyi oldal foglalkozik...
6/7 anonim válasza:
attol hogy torlod a valaszomat meg akkor is az a velemenyem hogy egy idiota p*csa vagy, ha igy akarsz tehere esni, a parod tudta nelkul, ha meg nem akkor meg hulye hogy ilyet csinalsz, megis mit gondolsz, mire szamitottal milyen valaszokat fogsz kapni. akarhanyszor torlod a valaszomat annyiszor irom vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!