Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Minek járnak az emberek...

Minek járnak az emberek orvoshoz, ha utána jobban hisznek a fórumon elhangzott véleményeknek?

Figyelt kérdés

Ha valakinek van orvos ismerőse, akkor az tudja, hogy pokoli sokat tanulnak az egyetemen, és utána még évekig... és nem hiszem, hogy Magyarországon lenne bárki aki a pénzprt ment orvosnak... szóval egy kicsivel több tisztelet járna nekik, nem?

Mellesleg teljesen mindegy, hogy kinek mi volt korábban a tapasztalata, mert NEM VAGYUNK EGYFORMÁK!! talán arra kellene bízni a döntést, aki ért hozzá és letette a hippokratészi esküt, hogy mindent a beteg érdekében, nem?...

2009. júl. 22. 10:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az én dokim magától nem mond semmit. Ha kérdezek, akkor persze válaszol, de sajnos én például mindig leblokkolok nála és nem jut eszembe, amit megszerettem volna kérdezni. Lehet ez az én hibám. Ezért is teszek fel itt néha kérdést, mert hátha valaki volt hasonló helyzetben és tud mondani valamit. Én azért elvárnám, hogyha felír mondjuk valami orvosságot, akkor mondja el, hogy miért és mire írja. De ha nem kérdezem nem mondja. Persze ez azért is lehet, mert Ő tudja és neki ez természetes és nem gondolja, hogy esetleg én nem tudom. Olyan ez, mint mikor a férjem vezeti az autót és én mondom, hogy hova kell mennem, de nem szolok neki, hogy melyik utcába kell befordulni, mert amikor én megyek, vezetek nekem az teljesen természetes és elfelejtem neki mondani, mert azt gondolom Ő is tudja. Pedig dehogy! :)
2009. júl. 23. 10:19
 12/12 anonim ***** válasza:
Az utolsó hozzászóláshoz én még hozzáfűzném, hogy ezeken a dolgokon túl még lehet, hogy a legjobb szakember és legjobb módon gyógyít, illetve "csinál gyereket"!
2009. júl. 23. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!