Szerintetek jókor voltunk együtt?
Ha holnap felmegy a hőd, akkor ma van az ovud. Lehet a tegnapiból simán:) A spermák 3-5 napig is elélhetnek. Különben nálam ugyanez a helyzet, mi is csak előtte tudtunk együtt lenni:
Lányok, mind a kettőtöknek ezerrel drukkolok, naná, hogy ott van az esély, hiszen tényleg akár 2-5 napot is kibírnak a kiskatonák :)
Kedves kérdező, ne félj az inszemtől!
Én a héten megyek a 3.-ra :)
Mi pedig már 7 éve várjuk a csodánkat.
Most lesz a 3. inszem. Remélem, most összejön. 3 a kedvenc számom!!!!!
A kérdésedre nem tudok ugyan válaszolni, csak szeretném elmondani nektek, hogy amikor a válaszaitokat olvasom, olyan önzőnek érzem magam.
Van két lányom már, most szeretnék harmadik babát, és olyan türelmetlen vagyok, lassan telnek a napok (most múlik épp a mensim...). Szóval annyian vagytok, akiknek régóta próbálkoztok, de nem adjátok fel (ne is tegyétek!), én meg azon problémázok, hogy a harmadik mikor jön már....
NAGYON-NAGYON-NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK! Ha valaki, akkor ti igazán megérdemlitek végre hogy a csoda veletek is megessen!!
(Remélem nem veszitek tolakodásnak)
2lányosAnyuka (jaj, tiszta hülye vagyok, majdnem el is bőgöm magam....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!