Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 hete késik, irdatlan álomkór...

Memi84 kérdése:

1 hete késik, irdatlan álomkóros vagyok, a mellem megnőtt, két napja fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, de nem jön, semmi előjele, pedig mindig van barna folyásom előtte legalább 1 napig, csináltam tesztet, negatív lett, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A vőlegényemmel megszakítással védekezünk, elvileg még nem szeretnénk babát, csak az esküvő után, de épp a peteérésem idején (utólag kiszámoltam) sokszor voltunk együtt, néha naponta többször is. Ma reggel csináltam egy tesztet, negatív lett. Értetlenül állok a dolog előtt. Ma elmegyek dokihoz, de addig is gondoltam, megosztom. :)
2012. aug. 14. 06:50
 1/3 anonim ***** válasza:
van rá esély hogy mégis terhes vagy ha később volt a peteérésed és még nem elég a hcg-d hogy a teszt kimutassa,de véleményem szerint ez ritkán történik meg ugyhogy szerintem nem vagy terhes,a tüneteket pedig sokan bebeszélik maguknak vagy ezért vagy azért,azért majd ird meg mi lett
2012. aug. 14. 07:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Mi babát szeretnénk a férjemmel, és nekem lassan 3 hete késik. Én is rengeteg tesztet csináltam, mind negatív lett még a múlt héten is, de amit ma reggel csináltam a pozitív lett (pedig már lemondtam a babáról). Csütörtökön megyek orvoshoz, először azért akartam mert ennyit késik, de remélem ő is megerősíti majd a tesztet. Majd írd meg mit mondott az orvos!
2012. aug. 14. 13:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Sajnos csak holnapra kaptam időpontot! Kicsit aggódok, én nem bánnám, ha jönne a baba, de nem szeretném beleélni magam, hogy a negatív tesztek ellenére is lehet... Közben meg ugye az is megfordult a fejemben, hogy esetleg valami betegség ütötte fel nálam a fejét, mert a derekam fájdogál már 2 napja, mintha meg akarna jönni, de semmi... Májusban voltam rákszűrésen, az negatív lett, tehát elvileg nagy gond nem lehet...

De hogyan lehet, hogy 3 hetet késett, mire kimutatta??? Olyan érthetetlen ez számomra, mert a teszteken az áll, hogy már 3 nappal a beágyazódás után kimutatják. Ki érti ezt??? :)

A feltételezett 'fogantatás' idejében volt barnás vérzésem, nem tudom, hogy ez jó jel-e avagy rossz. Az is lehet, hogy beágyazódott, aztán mégsem jött össze, és az volt a barnás vérzés, bár ahhoz képest elég kevés...

Szerintetek szabad ilyenkor mozogni? Mondjuk jógázni? Kb 1 hete nem mertem semmit csinálni, de ma reggel miután negatív lett a teszt, mégis el mertem menni órára, ha mégis babát várok, remélem ezzel nem ártok neki.

2012. aug. 14. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!