1 hete késik, irdatlan álomkóros vagyok, a mellem megnőtt, két napja fáj a hasam, mintha meg akarna jönni, de nem jön, semmi előjele, pedig mindig van barna folyásom előtte legalább 1 napig, csináltam tesztet, negatív lett, mi lehet ez?
Sajnos csak holnapra kaptam időpontot! Kicsit aggódok, én nem bánnám, ha jönne a baba, de nem szeretném beleélni magam, hogy a negatív tesztek ellenére is lehet... Közben meg ugye az is megfordult a fejemben, hogy esetleg valami betegség ütötte fel nálam a fejét, mert a derekam fájdogál már 2 napja, mintha meg akarna jönni, de semmi... Májusban voltam rákszűrésen, az negatív lett, tehát elvileg nagy gond nem lehet...
De hogyan lehet, hogy 3 hetet késett, mire kimutatta??? Olyan érthetetlen ez számomra, mert a teszteken az áll, hogy már 3 nappal a beágyazódás után kimutatják. Ki érti ezt??? :)
A feltételezett 'fogantatás' idejében volt barnás vérzésem, nem tudom, hogy ez jó jel-e avagy rossz. Az is lehet, hogy beágyazódott, aztán mégsem jött össze, és az volt a barnás vérzés, bár ahhoz képest elég kevés...
Szerintetek szabad ilyenkor mozogni? Mondjuk jógázni? Kb 1 hete nem mertem semmit csinálni, de ma reggel miután negatív lett a teszt, mégis el mertem menni órára, ha mégis babát várok, remélem ezzel nem ártok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!